Jouw complete visuele plaatje van boring naar

Totally Sparkling!

Voor ondernemers die willen laten zien hoe geweldig hun business is!

Een online visuele uitstraling die klopt, opvalt en uniek is, dat is wat ik voor jou ga maken. Zodat jouw volgers en websitebezoekers  in één oogopslag de professional zien die jij bent. En zodat jij moeiteloos de klanten binnenhaald die perfect bij jou passen.

maak je visuele uitstraling beter mooier sexier sparkling knallend on fleek fantastisch  opvallend uniek

Jouw visuele online plaatje moet anders: beter, mooier, sparkling! 

Want...

Knutsel jij telkens weer wat in elkaar met een Canva template? Maar misschien ben je je huisstijl inmiddels een klein beetje zat en gooi je er gezellig telkens iets anders nieuws in. Dus is het geheel ondertussen een beetje een rommeltje geworden?

Je hebt geen mooi beeldmateriaal dus grijp je maar weer naar de foto’s van jaren geleden of je maakt je zoveelstse selfie met je telefoon om toch weer een foto van jezelf te kunnen plaatsen.

Je weet wel wat je wil vertellen maar elke keer als je wat wil plaatsen verzand je in scrollen door je fotobibliotheek, op zoek naar een foto om bij deze content te kunnen plaatsen op Instagram. (En vaak plaats je dan niks of weer een foto die eigenlijk niet goed past in je feed.)

Je website is op zich prima. Ooit was je er supertrots op maar nu vind je hem eigenlijk maar gewoontjes. Het is allemaal wat basic en het is zeker geen afspiegeling van de booming business die jij runt (of op het punt staat te gaan runnen). Bezoekers klikken weg door en worden niet verleidt tot aankopen.

Kortom: je business is top maar je valt niet op. Tijd om daar wat aan te gaan doen!
Stel je voor

Hoe zou het zijn als...

Jij een online visueel plaatje zou kunnen neerzetten waar jij je helemaal in herkent en waar je supertrots op bent?

Jij bij volgers en websitebezoekers een onuitwisbare indruk achterlaat waardoor je top op mind bent en blijft in jouw vakgebied?

Een website hebt waar je iedereen graag naar verwijst en waar bezoekers klanten worden. En een Instagram feed die volgers trekt en van volgers klanten maakt!

Nooit meer stress hebt over wat te plaatsen op Instagram en een account hebt met beeld en content om je vingers bij af te likken!

Is een een totally sparkling make-over iets voor jou?

Dat is het zéker als

Jij serieus bent wat betreft je business maar je dat eigenlijk niet terugziet in je online uitstraling.

Jij en je business gegroeid zijn maar het visuele plaatje van je website en Instagram duidelijk achter zijn gebleven.

Je echt aan de slag wil gaan met je visuele uitstraling maar niet weet waar je moet beginnen.

Jouw volgers en bezoekers nog niet vaak genoeg klanten worden.

Je heel veel zin hebt om een supermooi online beeld van jouw business neer te gaan zetten en te gaan knallen!

Oftewel:

Als je simpelweg klaar bent met knutselen in Canva, telefoonselfies en een huisstijl en website die duidelijk zijn gemaakt toen je je shit nog lang niet zo goed together had als nu!

Klaar met knutselen? Tijd om te knallen!

Wat ga ik voor je doen?

Ik gooi drie onderdelen van jouw online visuele plaatje door de wasstraat. Hier komen ze uit met een nieuwe look&feel waarmee je jouw business online met trots laat zien!

branding

Je branding is de algehele uitstraling van je merk. Je huisstijl (logo, kleuren en lettertypes) valt hier ook onder. Maar hoe deze elementen gebruikt worden op bijvoorbeeld je website en social media, dat valt onder branding. Een goede branding laat zien wie jij bent, waar je voor staat en wat je biedt.

instagram

De spiksplinternieuwe branding wordt uiteraard doorgevoerd in je Instagram content. Dit maakt hem herkenbaar en met de juiste content (zowel inhoudelijk als visueel) trek jij de juiste volgers aan. En belangrijkste nog, deze volgers worden vervolgens klanten! Een consistente Instagram feed laat jouw professionaliteit zien.  

website

Een website moet natuurlijk de juiste informatie bevatten maar die info mag je wel zo leuk mogelijk aanbieden. Niet alleen moet ook hier je branding goed worden doorgevoerd, maar het moet ook je bezoekers verleiden om langer te blijven en uiteraard tot een aankoop over te gaan. 

Zo gaan we het doen

De roadmap naar jouw complete visuele sparkling plaatje

01

Kennismaking

We maken uitgebreid kennis via zoom. Uiteraard heb ik me al verdiept in je business en samen gaan we kijken hoe alles er nu voor staat. Ik ga jou het hemd van het lijf vragen (en jij mij misschien ook?). Hierna maak ik een offerte op maat zodat we precies in kaart hebben waar jij naar op zoek bent en hoe ik dat zou kunnen realiseren.

02

Ik wil alles van je weten!

Offerte akkoord? Top!
Dan gaan we echt aan de slag. 
Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst over jouw business, je ideeën & wensen wat betreft de nieuwe look&feel van jouw gehele online uitstraling, je content, je website en Instagram. Kortom: ik wil zoveel mogelijk van je weten zodat we meteen de juiste weg inslaan en zodat jij ook helder hebt wat je wil.

03

Een nieuwe look&feel​

Nu mag ik echt beginnen met het vormgeven van jouw visuele plaatje. Met alle input die ik inmiddels van je heb ontvangen maak ik een voorstel voor de look&feel van jouw nieuwe branding in de vorm van een moodboard. Dit vormt het uitgangspunt van alle visuele middelen die we hierna gaan maken.

04

Branding

Je branding is de basis van alles wat volgt, dus die pakken we eerst aan. Ik breng alles in kaart waar jouw business voor staat en je huidige branding krijgt een grondige make-over. Alles, waaronder de elementen van je huisstijl, wordt verzameld in een zogenaamd brandbook. 

05

Beeldmateriaal

Uit je nieuwe branding is ook naar voren gekomen wat jij aan beelden gaat gebruiken in jouw nieuwe visuele uitstraling: foto’s, illustraties of iets heel anders. Misschien heb je dit (deels) al of moet er nog iets gemaakt worden. Door mij of door iemand anders uit jouw of mijn netwerk? Of misschien heb je zelf al heel mooi beeldmateriaal. Ik maak een voorstel voor het realiseren hiervan!

06

Instagram feed

We hebben een branding en we hebben (een plan voor het realiseren van) beeldmateriaal! Hiermee ga ik een voorstel maken voor de nieuwe content voor Instagram. Ik maak hiervoor een conceptontwerp van 12 Instagram posts.

Dit zijn geen daadwerkelijke posts maar het geeft weer hoe jouw feed er in de toekomst uit gaat zien: hoe wordt de overall look&feel, wat wordt de verdeling van de het soort posts: foto’s, grafisch, etc.

07

Canva templates

Je ontvangt ongeveer drie (afhankelijk van het ontwerp in stap 6) Canva templates voor Instagram posts, in jouw nieuwe huisstijl die perfect passen in jouw nieuwe feed waarmee jij in Canva voortaan zelf de perfecte Instagram posts kan maken. Zo nodig krijg je uitleg over het gebruik van Canva en templates!

(Liever in de toekomst het creëren van de content aan mij uitbesteden? Dat kan ook natuurlijk!)

08

Website

Tijd voor je site! We gaan uit van de huidige content van je site en eventueel adviseer ik om iets te herschrijven. Vervolgens laat ik hier de nieuwe branding op los! Met de nieuwe huisstijl en het beeldmateriaal ga ik aan de slag om deze om te toveren tot een sprankelende site! 

09

Finishing touches en afronding

We zijn pas klaar als alles klopt en jij tevreden bent! Dus je mag me nog een maand lang inzetten voor hulp met het maken van content voor Instagram en voor kleine aanpassingen op je site. 

Het onderhoud van je site kan je eventueel zelf doen of misschien werk je al met een VA die dit al voor je deed. Anders kan ik je uiteraard helpen aan een goede derde partij die je hiermee kan helpen.

Dit is wat je allemaal krijgt:

Benieuwd wat je nou precies krijgt bij een sparkling make-over? Ik heb alles voor je op een rijtje gezet:

Een huisstijl die staat als een huis!

je huisstijl vormt de basis van je visuele uitstraling!

Waar bestaat dat eigenlijk uit?

 1. Een ontwerp voor drie varianten van je logo zodat je voor alle uitingen een passend formaat hebt!
 2. Je logo ontvang je in verschillende kleuren en in de gangbare bestandsvormen (.png, .jpg, .eps) en formaten (high res en low res).
 3. Een kleurenpalet met je huisstijlkleuren.
 4. Drie fonts die te gebruiken zijn in Canva zodat je ze ook zelf toe kan gaan passen in ontwerpen als je dat wil.

In je brandbook staat uitgelegd hoe je logo, kleuren en fonts op verschillende manieren kunt gebruiken.

Jouw identiteit in een brandbook!

de handleiding voor jouw visuele identiteit!

Dit staat er allemaal in je brandbook:

 1. Identiteit: Beschrijving van jouw business, de missie, visie en waarden.
 2. Logo: Richtlijnen voor het gebruik van de verschillende varianten van het logo.
 3. Kleurenpalet: kleurcodes en richtlijnen voor het gebruik van de kleuren.
 4. Typografie: font combinaties met drie fonts en richtlijnen voor verschillende toepassingen zoals koppen, subkoppen en bodytekst.
 5. Beeldtaal: beschrijving van visuele elementen die gebruikt gaan worden in de visuele uitstraling van je business zoals foto’s en/of illustraties.
 6. Toepassingen: voorbeelden van hoe de branding wordt doorgevoerd op je websites een Instagram.

Een brand new Instagram!

Met content waar jij jouw verhaal mee kan vertellen!

Wat heb je nodig om Instagram een walk in the park te maken en met plezier jouw posts te maken en te plaatsen?

 1. Een prachtige voorbeeldfeed met 12 posts dat laat zien hou jouw branding door is gevoerd in verschillende soorten posts
 2. Drie Canva templates in jouw huisstijl waarmee je zelf nieuwe posts kan maken. Inclusief duidelijke stap voor stap uitleg.
 3. Een lijst met ideeën voor onderwerpen om over te posten.
 4. Vijf covers voor je highlights
 5. Vijf Canva templates voor achtergronden voor je Stories (ook te gebruiken voor reels).

Je fully sparkling website

Een website die verrast en converteert!

Op je nieuwe website staat alles wat jij je (potentiele) klanten wil vertellen en laten zien. Je site bestaat uit:

 1. een homepage die meteen de aandacht trekt!
 2. een over mij pagina waar jij op kan shinen!
 3. contactpagina
 4. één salespagina
 5. een pagina met linkjes voor je insta bio
 6. een leuke 404 pagina

 

Wil je meer pagina’s of heb je ook een blog? Kan allemaal! Na ons eerste gesprek krijg je sowieso een offerte op maat.

Dit krijg je er allemaal bij!

1 maand instagram content coaching

Met alle tools voor het maken van content laat ik je niet zomaar de wijde instagran wereld instappen natuurlijk! Gedurende een maand nadat jij begint met het implementeren van je nieuwe branding op Instagram help ik je door je feedback te geven op jouw gemaakte posts en door je te stimuleren en aan te moedigen.

cursus nabewerken op je telefoon

Wil jij je eigen foto’s gaan gebruiken op Instagram, dan leer je in deze cursus hoe je ze kan nabewerken zodat jouw foto’s de perfecte look&feel krijgen om helemaal mooi te passen in jouw nieuwe feed!

instagram content brainstorm

Om beeld te maken voor je Instagram moet je wel weten waar je over gaat posten natuurlijk. Struggle je daarmee? Dan gaan we samen brainstormen over content voor jouw instagram. Wat zijn je contentpillars en hoe kan je die invullen.

Jouw investering voor een totally sparkling make-over begint bij €3000

Alles wat ik doe uniek is en alles wat ik maak, maak ik op maat voor jou.

Ik wil je eerst leren kennen en weten waar je nu staat en waar je heen wil. Na een eerste kennismaking maak ik een uitgebreide offerte op maat waar ik jouw wensen helemaal in meeneem, uitleg wat ik precies voor je kan betekenen en wat dit precies gaat kosten. 

Maar wat natuurlijk ook belangrijk is, is of we een match zijn! Dus tijdens die eerste kennismaking kijken we ook of ik de aangewezen persoon ben om jou en je business verder te helpen.

Dus wil je kennismaken of heb je een vraag? Vul het formulier in en ik kom snel bij je terug!

Of, nog makkelijker, plan hieronder meteen een afspraak in in mijn agenda!

Veelgestelde vragen

Kijk even of je vraag hier al bij staat.

Niet? Stuur dan gerust even een mail of gebruik het formulier hierboven!

Absoluut! De bedoeling is dat we JOUW perfecte visuele plaatje gaan neerzetten en niet dat van mij. Dus of je nou van minimalistisch zwart-wit houdt, van regenboog of van pastel, het wordt allemaal precies zo dat JIJ er helemaal blij mee bent.

Gemiddeld duurt het ongeveer drie maanden. Maar alles hangt af van hoe snel we schakelen, hoe snel ik feedback en input van jou krijg. Heb je enorme haast, dan kijken we natuurlijk of we alles een tikkie sneller kunnen doen!

In principe wel, als je maar groots wil denken! Starters willen vaak wat voorzichtiger beginnen maar als jij je daar niet in herkent, dan kan ik uiteraard ook voor jou aan de slag. Dan is er wel een traject wat hier nog voor komt omdat er natuurlijk nog niets is wat we kunnen verbeteren.

Zeker! In mijn offerte staan altijd opties voor een gespreide betaling in bijvoorbeeld twee keer of vier keer.

Dit kan je er nog extra bij boeken

abonnement insta content

Wil jij liever het maken van jouw visuele content uit handen geven? Dan doe ik dat met liefde en plezier voor jou! Afhankelijk van hoe vaak en het soort content kan je hier een abonnement voor afsluiten.

meer pagina's voor je site

Wil je meer pagina dan hierboven beschreven staan, dat kan natuurlijk! Prijs op aanvraag.

beeldbank fotografie

Heb je nog geen goede foto’s, dan kan ik een mooie beeldbank voor je verzorgen. Dit kan bestaan uit foto’s die ik voor je maak of uit een zorgvuldig selecteerde serie stockfoto’s.

cursus nabewerken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

pssst, let even op de kleine lettertjes

Niet inbegrepen:

 • Beeldmateriaal zoals omschreven in stap 5
 • Hosting en onderhoud van de website

Voorwaarden:

 • Je huidige site draait op WordPress
 • Voor technische aanpassingen en updates kan ik je doorverwijzen naar mensen die daar heel handig in zijn!

Veel plezier met het e-book!

Als het goed is heb je inmiddels een mail met het e-book ontvangen!

Maar ho, wacht even! Heb je zin in een challenge?

Wil jij deze zomer aan de slag gaan met jouw Instagram Content? Ik daag jou uit om door middel van een serie emails vol tips, inspiratie en opdrachten je onder te dompelen in de wereld van content creatie.

Doe je mee met de Instagram Content Creation Challenge?

Deze challenge bestaat uit 12 mails met info, tips en opdrachten die je gedurende vier weken in je inbox krijgt.

In deze mails gaan we het hebben over inspiratie vinden voor content, je eigen stijl ontdekken, content ideeën verzamelen, uitstelgedrag en perfectionisme tackelen en uiteraard content maken.