Dé strippenkaart voor

Grafisch ontwerp & fotografie

Doe jij waar jij goed in bent, laat je het grafische ontwerpwerk en fotografie voor je business aan mij over!

Of het nou om foto’s gaat of om grafisch ontwerp, veel mensen kunnen tegenwoordig een heleboel zelf maken. Zeker met alle tools en apps die er zijn.

Doe jij dat ook?

Maar vind je het ook leuk? En ben je er goed in? En hoeveel tijd kost het je eigenlijk?

Of het nou gaat het om het opmaken van een e-book, het ontwerpen van een instagram post of een paar nieuwe foto’s voor de socials, hoe fijn zou het zijn als je dat niet meer zelf hoeft te maken?

Om dit supermakkelijk uit te kunnen besteden, zodat jij weer verder kan met waar jij goed in bent!

Dit is waarom!

De 10 voordelen van de strippenkaart

Zo handig

Is de strippenkaart!

Hoe fijn zou het zijn om bij elk beeld dat je nodig hebt niet meer zelf hoeft te gaan knutselen maar het hup over de schutting kan gooien naar iemand die meteen snapt wat je nodig hebt?

Klinkt goed?

Het kan zelfs nog beter! Want stel je voor dat dit kan zonder offertes, zonder een factuur voor elk wissewasje en zonder uitgebreide briefing. Eigenlijk zit er gewoon iemand naast je die voor je klaar staat om jouw ontwerp klussen any time uit handen te nemen.

Het kan zelfs nog beter! Want stel je voor dat dit kan zonder offertes, zonder een factuur voor elk wissewasje en zonder uitgebreide briefing. Eigenlijk zit er gewoon iemand naast je die voor je klaar staat om jouw ontwerp klussen any time uit handen te nemen.

Superhandig dus!

Want zo kan je ook hele kleine dingetjes makkelijk vragen en gedaan krijgen.

Besteed jij je tijd aan het werk waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt, dan neem ik het ontwerpwerk en de fotografie voor m'n rekening!

Klinkt top toch?!

Investering strippenkaart

Voor ieder is er een passende kaart en samen bepalen we welke kaart het beste past bij jouw wensen. En hoe groter de kaart, hoe voordeliger! Liever betalen in termijnen? Geen probleem!

Small

10 strippen
900
  • 10 strippen
  • of betaal 3 x € 300,- / maand
  • 6 maanden geldig

Medium

20 strippen
1700
  • 20 strippen
  • of betaal 5 x € 340,- / maand
  • 1 jaar geldig

Large

30 strippen
2400
  • 50 strippen
  • of betaal 6 x € 400,- / maand
  • 1 jaar geldig
En, wat denk je?

Is de strippenkaart precies wat jij nodig hebt?

Laten we dan kennismaken! Vul het formulier in en je hoort snel van me. Of heb je nog vragen? Ook die kan je hier stellen! Allemaal geheel vrijblijvend natuurlijk.

De nazorg-strippenkaart

Project af? Dan komt het regelmatig voor dat je met voortschrijdend inzicht af en toe nog een aanpassing wil laten doorvoeren. Speciaal daarvoor is er de nazorg-strippenkaart! Voor kleine klusjes die opkomen na afronding van een project.

De nazorg-strippenkaart van 5 strippen is precies genoeg om regelmatig kleine aanpassingen door te laten voeren. De nazorg-strippenkaart is 6 maanden geldig.

Deze strippenkaart is altijd gekoppeld aan één specifiek project dat ik voor jou heb gedaan. De kaart is aan te schaffen tot 6 maanden na afronding van het project.

€300,- (ex btw)

Veel plezier met het e-book!

Als het goed is heb je inmiddels een mail met het e-book ontvangen!

Maar ho, wacht even! Heb je zin in een challenge?

Wil jij deze zomer aan de slag gaan met jouw Instagram Content? Ik daag jou uit om door middel van een serie emails vol tips, inspiratie en opdrachten je onder te dompelen in de wereld van content creatie.

Doe je mee met de Instagram Content Creation Challenge?

Deze challenge bestaat uit 12 mails met info, tips en opdrachten die je gedurende vier weken in je inbox krijgt.

In deze mails gaan we het hebben over inspiratie vinden voor content, je eigen stijl ontdekken, content ideeën verzamelen, uitstelgedrag en perfectionisme tackelen en uiteraard content maken.