Beauty is being
the best possible version
of yourself.

— AUDREY HEPBURN

Welk verhaal wil jij vertellen?

Heb je dat duidelijk voor ogen? Of ben je aan het uitzoeken hoe je je bedrijf of product aan de buitenwereld wil laten zien?

Of wil je jezelf graag op de foto laten zetten. Precies zoals jij jezelf ziet/wil laten zien?

Zowel zakelijk als privé kan het moeilijk zijn om te bepalen wat en hoeveel je wil laten zien. Ik geloof erin dat je vooral eerlijk moet zijn maar dat je niet alles hoeft te laten zien. Waar de grens ligt is voor iedereen anders.

Bepalen waar die grens voor jou of je bedrijf ligt en daardoor beelden maken die precies laten zien wat jij wil, dat is het doel.

People do not buy goods and services.
They buy relations, stories and magic.

— SETH GODIN

A camera alone does not make a picture.
To make a picture you need a camera,
a photographer and above all a subject.
It is the subject that determines
the interest of the photograph.

— MAN RAY

Maatwerk

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Hieronder staan diverse opties.

Maar als je dat allemaal leest en denkt, klinkt leuk maar wat ik zoek is toch net even anders. Dan is dat eigenlijk niet meer dan logisch want de meeste mensen en wensen passen natuurlijk niet in een pakketje.

De prijzen die hier genoemd worden zijn dan ook richtlijnen. Om je een idee te geven van de kosten. Voor we eventueel met elkaar in zee gaan maak ik sowieso een (vrijblijvende) offerte.

Dus ben je benieuwd of ik je kan helpen met je fotografievraag en wil je meer weten over mogelijkheden en prijzen, stuur me een bericht en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je al een heel duidelijk idee voor ogen? Top! Vertel me dan zoveel mogelijk. Hoe meer ik weet hoe beter ik kan bepalen of ik de juiste fotograaf voor je ben.

Portret- /
profielfoto

portretshoot op locatie
1 uur fotografie
1 kleding wissel
verschillende achtergronden

Een grote selectie komt nabewerkt in een online gallery te staan. Hier zoek je tot 6 favorieten uit. Deze krijg je in hoge resolutie per mail. Meer foto’s zijn te bestellen à €25,- per foto.

vanaf:

€200

(ex btw/ex eventuele reistijd en -kosten)

Ben jij blij met je profielfoto op social media? Of is dat eigenlijk een selfie? (Waarvan je er zo’n honderd maakte om uiteindelijk die ene, waar je nog wel oké op staat, uit te kiezen.) Dan is een portretshoot vast een goed idee! Want met een goed portret dat echt laat zien wie jij bent kom je net wat professioneler over.

Deze shoot is ideaal voor zakelijke klanten maar als je een privé portret wilt laten maken kan dat natuurlijk ook.

Voor de locatie bespreken we eerst wat voor uitstraling jij belangrijk vindt. Misschien werk je wel op een heel inspirerende plek die precies past bij jou, of is je huis de perfecte afspiegeling van wie jij bent. Heb je geen idee, dan zal ik je diverse opties voor de locatie geven.

Meer weten over hoe een portretshoot in z’n werk gaat of heb je afwijkende wensen waar je graag een offerte voor onvangt?

Bright Eyes Kinderportret

Met een Bright Eyes kinderportret shoot koop je een portret van je kind, gefotografeerd op de manier die je hier ziet. Een serieus portret met nadruk op de ogen. Een perfect cadeau voor jezelf, je partner, opa en oma etc…

Hoe gaat het in z’n werk:

De shoot duurt, inclusief kennismaken, maximaal een half uur. Dat is ruim voldoende, maar geeft ook ruimte als een kind niet meteen op zijn of haar gemak is.

Na ongeveer een week krijg je drie met zorg nabewerkte foto’s per mail opgestuurd.

Wanneer je een shoot hebt geboekt neem ik binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken. De shoot vindt plaats in Amsterdam.

€75

(ex btw)
kinderportret

Up Close & Personal shoot

Iedereen is prachtig. Dat is waar deze shoot om gaat, om jouw unieke schoonheid. Ik vind het geweldig om de prachtige vormen en details van het lichaam vast te leggen. Het is geen naaktfotografie maar de huid heeft wel een grote rol.

Voor deze shoot kom ik bij je thuis en gaan we eerst kennismaken. Het is een intieme shoot en veel mensen vinden dat spannend. Daarom gaan we pas van start als dat helemaal goed voelt! Uiteraard bepaal jij wat je wil laten zien en precies hoe ver je wil gaan.

Een Up Close & Personal shoot book je vanaf €350,- (inclusief btw)

Meer weten?

Lifestyle- en productfotografie

Je bedrijf, merk of product staat ergens voor. Dat wil je dan natuurlijk laten zien. Op je site, in je webshop en waarschijnlijk op Instagram. Een serie beelden die compleet in lijn zijn met je huisstijl en visie is wat je hier krijgt.

Omdat het heel belangrijk is om die visie helder te hebben gaan we eerst goed brainstormen over wat je wil laten zien.

Wat je krijgt

Productfotografie in de studio óf
Lifestyle fotografie op locatie
2 uur brainstorm
3 uur fotografie
40 foto’s

vanaf

€800

(ex btw)