Geen shoot is hetzelfde!

Dat is leuk want ik hou er helemaal niet van om heel vaak hetzelfde kunstje uit te voeren. Ik hou er juist van om jouw specifieke wensen om te zetten naar de foto’s die jij nodig hebt! Dus ook kosten zijn moeilijk vast te leggen in prijzenlijstjes. Maar ik begrijp ook dat je een idee wil hebben om wat voor investering we het hebben wanneer ik voor je aan de slag zou gaan. Hieronder staan 3 verschillende ‘pakketten’ met de bijbehorende kosten. Maar mail of bel gerust voor een offerte op maat!

 • vanaf € 250

  Small

  vanaf € 250

  Wil jij een portret voor social media of je website? Gedurende een half uur maken we een heleboel foto’s op een locatie naar keuze. Dat kan bij jou thuis of op je werk zijn, maar buiten is ook mogelijk. Tijdens de shoot is er de mogelijkheid om één keer van kleding te wisselen. Je krijgt 5 foto’s die je vrij mag gebruiken. Meer foto’s kan je afnemen voor €25/foto of 5 voor €100. Deze kosten zijn exclusief BTW en exclusief reistijd- en kosten buiten Hilversum.

  vraag aan
 • vanaf € 350

  Medium

  vanaf € 350

  Heb jij met regelmaat foto’s nodig en wil je daar voldoende afwisseling in? Met 10 foto’s heb jij een verzameling foto’s voor bijvoorbeeld social media, je website, de pers, etc. Gedurende een een uur maken we een heleboel foto’s op een locatie naar keuze. Dat kan bij jou thuis of op je werk zijn, maar buiten is ook mogelijk. Tijdens de shoot is er de mogelijkheid om twee keer van kleding te wisselen. Je krijgt 10 foto’s die je vrij mag gebruiken. Meer foto’s kan je afnemen voor €25/foto of 5 voor €100. Deze kosten zijn exclusief BTW en exclusief reistijd- en kosten buiten Hilversum.

  vraag aan
 • vanaf € 500

  Large

  vanaf € 500

  Met een beeldbank van 20 foto’s ben je voorzien van voldoende beeldmateriaal om online goed zichtbaar te zijn. Een beeldbank kan bestaan uit portretten van jezelf en/of medewerkers, maar ook uit ander beeld dat ik in overleg met jou maak van je merk of bedrijf. Een beeldbank shoot duurt max 2,5 uur en wordt gedaan op één locatie. Vraag naar de kosten wanneer er op meerdere locaties geschoten moet worden. Je krijgt 20 nabewerkte foto’s en hebt de mogelijkheid om meer foto’s af te nemen voor €25/foto of 5 voor €100. Deze kosten zijn exclusief BTW en exclusief reistijd- en kosten buiten Hilversum.

  vraag aan

Extra informatie

Extra informatie over shoots en vergeet de kleine lettertjes niet!

 • Wat doe je aan?

  Weet je niet zo goed wat je aan moet doen? Hier lees je tips over kleding, make-up en haar.

  meer info
 • Inspiratie

  Kijk vooraf, bijvoorbeeld op Pinterest, wat voor portretten jij mooi vindt en geef dit aan me door!

  Pinterest
 • Let op

  Bovenstaande kosten zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten en -tijd. Een offerte ontvangen met alle kosten?

  vraag aan
 • Algemene voorwaarden

  Op de shoots zijn de algemene voorwaarden van Studio Nina Voordes van toepassing.

  lees

(Bijna) klaar voor een shoot?

Denk jij erover om een shoot te boeken? Of ben je er zelfs al helemaal klaar voor? De eerste stap is sowieso om mij te laten weten wat je zou willen! Laat je gegevens hieronder achter dan neem ik binnenkort contact op om te horen wat je zou willen of welke vragen je hebt.

Leuk dat je een shoot wil boeken, ik neem binnenkort contact met je op!

Ik neem binnenkort contact op om een afspraak te maken!

Portfolio portretten

 • People don’t buy what you do, they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe.

  – SIMON SINEK