READY SET SHOOT – Handboek voor de beginnende fotograaf

Wil jij graag beter en meer fotograferen? Leuk! Goed idee! Waarom ben je nog niet begonnen? Misschien weet je niet goed hoe?

Bijvoorbeeld, welke camera kies je, hoe stel je hem in, wat ga je fotograferen, wat doe je met (je mooiste) foto’s? In het (GRATIS!) e-book help je graag op weg om jouw fotografie een echte KICKSTART te geven.

Ook als je gebrek aan inspiratie hebt of zelfs last hebt van een echte creative block heb ik opdrachten en tips om je verder te helpen.

Wat ik je vooral wil leren is om gewoon te beginnen. Om je niet te laten afschrikken door teveel keuzes, de techniek of angst om fouten te maken. Fouten maken is namelijk essentieel! Dus ga aan de slag, maak fouten en meesterwerken!

 

 

Heb je na het lezen helemaal zin om verder in de fotografie te duiken, check dan ook mijn cursus ‘Leren hoe je camera werkt’. Hierin leg ik je stap voor stap uit hoe je je camera helemaal de baas wordt!

Het e-book is helemaal gratis te downloaden via onderstaand formulier. Na het versturen van je gegevens verschijnt er meteen een link naar het e-book.

Met het downloaden van dit e-book schrijf je je automatisch in voor de mailinglist van Studio Nina Voordes. Uitschrijven kan uiteraard op elk moment!

Wat kan je lezen

Op de Blog

Hier deel ik tips en uitleg en nieuwtjes over wat ik doe en maak. Dingen waar ik trots, verbaasd, enthousiast over ben waarvan ik denk dat jij er misschien ook wel blij van zou kunnen worden.

Ready to get Totally Sparkling?

Is jouw visuele uitstraling toe aan een make-over? Ik maak hem heel graag Totally Sparkling!

Nabewerken

Ook leren hoe je jouw foto's een upgrade geeft met nabewerking? Doe mee met de cursus Lightroom Mobile - de basics!

Meer zien en lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veel plezier met het e-book!

Als het goed is heb je inmiddels een mail met het e-book ontvangen!

Maar ho, wacht even! Heb je zin in een challenge?

Wil jij deze zomer aan de slag gaan met jouw Instagram Content? Ik daag jou uit om door middel van een serie emails vol tips, inspiratie en opdrachten je onder te dompelen in de wereld van content creatie.

Doe je mee met de Instagram Content Creation Challenge?

Deze challenge bestaat uit 12 mails met info, tips en opdrachten die je gedurende vier weken in je inbox krijgt.

In deze mails gaan we het hebben over inspiratie vinden voor content, je eigen stijl ontdekken, content ideeën verzamelen, uitstelgedrag en perfectionisme tackelen en uiteraard content maken.