Hi, ik ben Nina

 • Ik ben fotograaf, grafisch ontwerper, Instagram helper en allround beelden maker

  Daarnaast ben ik moeder van Raoul (’09) en Filippa (’13) en woon ik samen met René. Eerst in Amsterdam en inmiddels alweer een paar jaar in het mooiste huis van Hilversum: Festina Lente.

  dit ben ik
 • Privé

  Privé

  Ik ben moeder van twee en vriendin van één. Ik werd geboren in Zambia, groeide op in Noord Groningen en woonde een paar jaar in Mozambique. De kunstacademie bracht me naar Amsterdam waar ik mijn halve leven woonde. Vorig jaar verruilden we Amsterdam toch voor Hilversum. De liefde voor de natuur en de behoefte aan iets minder drukte om ons heen riepen. Naast de liefde voor de natuur buiten staat ons huis ook vol planten. Ik zeg wel eens dat dat de eigenlijke reden is voor onze verhuizing, ik wilde meer plek voor planten.

  meer weten
 • Werk

  Werk

  Ik noem mezelf een ‘multipotentialite’. Dit betekent dat ik op creatief vlak veel verschillende interesses en kwaliteiten heb. Geen niche dus qua soort werk, maar deze veelzijdigheid is mijn grootste kracht, ik ben breed inzetbaar! Ik studeerde fotografie aan de Gerrit Rietveld Academie, werkte daarna jaren als grafisch vormgever, heb twee webshops opgezet en help ondernemers hun Instagramaccount naar een hoger niveau te tillen.

  Beetje veel? Ik heb alle verschillende diensten op een rijtje gezet!

  diensten

Blijf op de hoogte met Nina's Stories!

Soms doe ik een mooie, leuke of bijzondere ontdekking die ik graag wil delen. Dat kan op werkgebied zijn maar het kan ook iets persoonlijks zijn. Of een combinatie. Ook laat ik graag zien op welke foto ik trots ben en waarom. Hoe zo'n foto tot stand is gekomen en/of wat ik heb gedaan in de nabewerking. Dus wil jij af en toe een mail krijgen met allerlei verhalen over wat mij bezighoudt? Schrijf je hieronder dan in voor Nina's Stories, vind ik leuk!

meer online

 • Instagram

  Instagram

  Nina's Stories

  Op Instagram plaats ik updates over werk maar ook over wat me verder bezighoudt. Bij mij zijn werk en privé namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 • Nina's Stories

  Nina's Stories

  personal blog

  Alles wat er door m'n hoofd schiet en niet past op de blog van deze site komt hier in stukjes terecht.