Fill your
Feed

Vul je Instagram met beelden die perfect
bij jou / jouw bedrijf passen!

Volgens mij is het geen geheim meer dat Instagram booming is! Maar dat betekent niet dat ondernemers en merken meteen weten hoe ze van dit geweldige platform gebruik kunnen maken. Vaak nog gratis ook!

Misschien herken je dit wel?

  • Je hebt genoeg te vertellen maar het ontbreekt je aan echt goed beeldmateriaal om bij je Instagram posts te plaatsen.
  • Je weet wel zo’n beetje wat je wil laten zien en een goede foto lijkt zo makkelijk gemaakt, ze vallen alleen altijd tegen.
  • Op stockfoto sites kom je alleen maar dezelfde plaatjes tegen, plaatjes die net niet bij jou passen.
  • Opeens is er alweer een week voorbij zonder dat je een foto hebt geplaatst. Of twee weken, of drie…

Op Instagram is regelmaat een van de belangrijkste dingen voor het bereiken van een grote doelgroep. En als je elke keer als je iets wil plaatsen weer op zoek moet naar geschikt beeldmateriaal, kost het je ontzettend veel tijd. En dus schiet Instagram er vaak bij in. Tot het op den duur zelfs een enorme drempel wordt om überhaupt iets te plaatsen.

Wat is Fill Your Feed?

Met Fill Your Feed krijg je een compleet ontworpen instagram feed met 45 foto’s.
Genoeg om gedurende meerdere maanden zorgeloos instagram posts te plaatsen.
Simpelweg tekst toevoegen en uploaden op de gewenste dagen!

Relevant en mooi beeld

Het samenstellen van een feed die niet alleen mooi is maar ook herkenbaar en passend bij een bedrijf/merk vind ik een van de leukste dingen om te doen. 

Een goede feed staat vol met beelden die samen een duidelijk geheel vormen en een verhaal vertellen maar die los van elkaar ook sterk zijn.

Als jij moeite hebt om je Instagram Feed te vullen met relevante en mooie beelden, help ik je daarmee!

Hoe?

Door een complete feed met 45 posts voor je te maken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is ze voorzien van tekst en hashtags en ze te plaatsen!

Een feed kan bestaan uit alleen foto’s, maar ook uit een combinatie van foto’s en grafische beelden.

Als we weten wanneer je jouw feed wil gaan gebruiken kunnen we ook kijken naar eventuele feestdagen of andere speciale momenten. Zo kan je, ook als je voor een langere tijd vooruit werkt, content plaatsen die relevant is op het moment van plaatsen.

Hoeveel beeld?

Ik maak een feed met 45 beelden. Hoe lang je daarmee doet hangt natuurlijk van hoe vaak je wil posten. Als je uitgaat van om de dag een post – wat een mooie regelmaat is – dan kan je dus drie maanden lang posten!

Hoe chill is dat? Drie maanden niet nadenken over wat je op Instagram moet zetten!

Wil je vaker, bijvoorbeeld elke dag, posten? Helemaal goed! Dan is het mogelijk om een grotere beeldbank te maken of om vaker een feed samen te stellen!

Combi feed: foto's & tekst

Wat kost Fill Your Feed en wat krijg je?

Een Instagram Feed kan alleen foto’s bevatten, alleen grafische beelden of een combinatie daarvan. Hoe de feed eruitziet hangt af van de beelden, hoe je ze plaatst en wat je uit wil stralen.

Op deze pagina staan diverse voorbeelden van verschillende feeds. Van stylish clean tot gezellig vol en druk. Deze zijn slechts ter inspiratie natuurlijk, jouw feed wordt helemaal op jou/jouw merk uitgemeten.

Wat krijg je:

  • een voorbeeld van hoe jouw instagram feed eruit komt te zien
  • 45 beelden met de juiste afmetingen en resolutie
  • een kalender met wanneer je welk beeld kan plaatsen
  • een handleiding hoe je instagram posts in kan plannen
  • 2x optie om een beeld aan te passen in de periode dat je je feed plaatst (bijvoorbeeld om in te spelen op een actuele gebeurtenis)

Wat kost het?

Een gemiddeld Fill Your Feed pakket kost €1000,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van wat jij wil. Wat voor beelden moeten er gemaakt worden, hoe wordt de feed opgebouwd en hoeveel beeld heb je nodig. Standaard krijg je 45 beelden maar als jij er meer of minder nodig hebt kan dat natuurlijk ook.

Twijfel?

Weet je nog niet zeker of Fill Your Feed helemaal voor jou is? Misschien is een Insta Scan dan een goede eerste stap. Scroll even verder voor meer info daarover.

Of…

Lijkt het je heerlijk om voldoende Instagram content te hebben om 3 maanden vooruit te kunnen? Vraag een offerte aan! Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Wanneer je een offerte aanvraagt stuur ik je een vragenlijst. Naar aanleiding van jouw antwoorden maak ik een beknopt plan en kan ik vertellen wat de kosten zijn.

Wat anderen zeggen

Nina heeft zowel de beelden voor mijn site als de feed op m’n instagram gemaakt via ‘Fill Your Feed’. Nina begrijpt snel wat ik bedoel en denkt graag mee, komt met originele ideeën.

De beelden die ze maakt sluiten naadloos aan op mijn wensen en leveren me nog iedere dag volgers en klanten op. Het betaalt zich dus zeker terug! Superblij met ‘Fill Your Feed’!

– BARBARA ~ StekLab

En als je alle beelden hebt gebruikt, hoe moet het dan verder?

Fill Your Feed abonnement

Met een Fill Your Feed abonnement ben je altijd verzekerd van voldoende beeld om je Instagram feed te blijven vullen! Een abonnement volgt altijd op een regulier Fill Your Feed pakket.

Een gemiddeld Fill Your Feed abonnement kost

€250,- / maand

Puzzle feed: clean & simple

Puzzle feed: mix & match to the max

Nog meer Instagram Hulp

Instagram Scan

Nog niet zeker of je hulp nodig hebt bij het vullen van je Instagram Feed? Dan is een Insta Scan een goede eerste stap.

Bijvoorbeeld als je al lekker bezig bent op Instagram maar het nog niet helemaal wil lukken om er een goede lijn in te krijgen. Oftewel, het is een beetje een rommeltje en je weet niet goed waar je heen wil, wat je eigenlijk wil vertellen.

Dan kijk ik graag met je mee! Vervolgens kan ik je advies geven en een paar handvatten om met een frisse blik weer verder te gaan!

Als je een scan boekt krijg je van mij een vragenlijst. Hierin vraag ik je het hemd van het lijf over je huidige instagram account, wat je ermee zou willen, hoe je het tot nu toe doet etc.

Wanneer je de vragenlijst in hebt gevuld ga ik voor je aan de slag. Je kan vervolgens kiezen tussen een verslag van mijn bevindingen, ideeën en suggesties per mail of voor een afspraak. Deze afspraak vindt plaats in Amsterdam en duurt een uur.

Een Instagram Scan kost €85,-

Hashtag Onderzoek

Waarom is het belangrijk om goede hashtags te gebruiken? Omdat mensen dagelijks zoeken op hashtags van dingen die ze leuk vinden of nodig hebben. Als jouw foto bij zo’n zoektocht steeds tevoorschijn komen is dat natuurlijk de perfecte (gratis!) reclame.

Ook kan je tegenwoordig naast accounts, hashtags volgen. Met relevante hashtags onder jouw posts maken deze dus extra kans om langs te komen bij jouw doelgroep en potentiële klanten!

Welke hashtags je gebruikt is essentieel! En het loont dus de moeite dit eens te onderzoeken.

Geen idee hoe dit aan te pakken? No problem, dan doe ik dat voor je!

Na een duidelijke briefing van je business, je doelgroep en het soort beelden dat je plaatst ga ik voor je aan de slag. Naar aanleiding van mijn onderzoek krijg je een bestand met 60+ hashtags. Deze zijn verdeeld in verschillende subgroepen zodat je bij elk beeld de juiste hashtags kan plaatsen en flink kan rouleren.

Een hashtag onderzoek kost € 150,-

Simple feed: foto's met borders

Simple feed: color block

Instagram