Instagram
Diensten

Voor ondernemers en bedrijven is Instagram een fantastisch platform. Je kan er je doelgroep op een laagdrempelige manier bereiken en op de hoogte houden van je producten en diensten.

Maar!

Dan moet je het wel goed doen.
En consequent.
En dat valt niet mee.

Goed nieuws, je hoeft niet alles zelf te doen. En met hulp vragen is niks mis natuurlijk.

Ik heb verschillenden diensten ontwikkeld om jou met Instagram op weg te helpen of om je zelfs heel veel werk uit handen te nemen.

Zowel voor een klein duwtje in de rug als het beheren van jouw Instagram account of alleen een onderzoek naar hashtags, voor elke vraag is er een dienst om jou de perfecte Instagram hulp te bieden

Fill Your Feed

Fill Your Feed pakket

Een goede feed staat vol met beelden die samen een duidelijk geheel vormen en een verhaal vertellen maar die los van elkaar ook sterk zijn. En die bovendien meteen de persoonlijkheid van een merk of bedrijf laten zien.

Als jij moeite hebt om je Instagram Feed te vullen met relevante en mooie beelden, dan is Fill Your Feed een uitkomst.

Fill Your Feed abonnement

Het reguliere Fill Your Feed pakket neem je in principe één keer af. Wil je er daarna mee door, dan kan je abonnement afsluiten. Per maand krijg je dan 15 foto’s, perfect samengesteld tot een mooie feed. Hiermee heb je voldoende beeld om om de dag een foto te plaatsen.

Meer of minder beeld per maand nodig, dat kan natuurlijk ook! Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Insta FIX

Voor wie?

Maak je graag zelf je beelden voor Instagram? Top!

Maar misschien wil het toch nog niet helemaal lukken om er een goede lijn in te krijgen. Of is het een beetje een rommeltje en weet je niet goed waar je heen wil, wat je eigenlijk wil vertellen.

Dan kijk ik graag met je mee! Vervolgens kan ik je advies geven en een paar handvatten om met een frisse blik weer verder te gaan!

Quick Fix en BIG Fix

Alleen aanwijzingen, tips en suggesties nodig? Dan is de Quick Fix perfect voor jou. Je krijgt de handvatten om je account een boost te geven!

Of wil je net wat meer hulp? Dan kan je voor de BIG Fix gaan. Dan krijg je naast aanwijzingen, tips en suggesties ook een paar handige tools zoals Lightroom Presets en Highlight Covers.

Hashtag onderzoek

Waarom zijn hashtags belangrijk?

Waarom is het belangrijk om goede hashtags te gebruiken? Omdat mensen dagelijks zoeken op hashtags van dingen die ze leuk vinden of nodig hebben. Als jouw foto’s bij zo’n zoektocht steeds tevoorschijn komen is dat natuurlijk de perfecte (gratis!) reclame.

Ook kan je tegenwoordig naast accounts, hashtags volgen. Met relevante hashtags onder jouw posts maken deze dus extra kans om langs te komen bij jouw doelgroep en potentiële klanten!

Meer over het gebruik van hashtags en tips over het gebruik ervan lees je hier: Hashtags op Instagram: 10 handige tips.

Onderzoek

Welke hashtags je gebruikt is essentieel! En het loont dus de moeite dit eens te onderzoeken.

Geen idee hoe dit aan te pakken? No problem, dan doe ik dat voor je!

Na een duidelijke briefing van je business, je doelgroep en het soort beelden dat je plaatst ga ik voor je aan de slag. Naar aanleiding van mijn onderzoek krijg je een bestand met 60+ hashtags. Deze zijn verdeeld in verschillende subgroepen zodat je bij elk beeld de juiste hashtags kan plaatsen en flink kan rouleren.