Freebies!

Wil je meer weten over Instagram, je foto's lekker nabewerken met een preset of wil je meer doen met fotografie? Voor elke wens is er een leuke download!

Snuffel lekker rond en download de freebies die je wil!

Je komt dan automatisch op de mailinglijst. Wil je meerdere freebies downloaden? Mag ook, leuk! Ook als je meerdere dingen download kom je kom er uiteraard maar één keer op de lijst terecht.

- ebook -

Ready Set Shoot!

Handboek voor de beginnende fotograaf

Wil jij meer en beter fotograferen maar weet je niet goed hoe te beginnen? Mijn gratis e-book ‘ready set shoot’ is de perfecte kickstart voor jouw fotografie!

In Ready Set Shoot neem ik je aan de hand om een top start te maken met je fotografie. Met tips over het kiezen van een camera en lens, het instellen van je camera tot opdrachten om mee aan de slag te gaan, mocht het je aan ideeën ontbreken!

Lees, kijk en laat je inspireren door 46 pagina’s boordevol tips, opdrachten en voorbeelden!

- ebook -

Maak jouw Instagram om van te smullen!

Zodat klanten je niet kunnen weerstaan!

Je Instagram account een beetje bijhouden is soms al een hele uitdaging, hem er nog mooi en consistent uit laten zien, dat is next level ingewikkeld en tijdrovend. Denk je misschien?

Ga er even goed voor gaan zitten, pak deze tips erbij en kijk welke jou aanspreken en welke voor jou haalbaar zijn. Maak daar vervolgens een plan mee, en belangrijker: stick to your plan!

Het is absoluut niet nodig om alle tips die je in dit e-book leest toe te passen (kan ook niet) maar een combinatie van bijvoorbeeld twee tips maakt al dat je feed er veel professioneler uit zal gaan zien en jouw klanten meteen voor je vallen!

Met het downloaden van dit e-book schrijf je je automatisch in voor de mailinglist van Studio Nina Voordes. Uitschrijven kan uiteraard op elk moment!

- preset lightroom mobile -

Summer Glow

Wil jij je foto's ook een zomerse glow geven? Vul het formulier hieronder in en je krijgt de preset Summer Glow in je inbox!

Als je de preset download kom je op de mailinglist. Je ontvangt dan nieuwtjes over freebies, leuke diensten en ander nieuws. Uitschrijven kan natuurlijk altijd.

Veel plezier met het e-book!

Als het goed is heb je inmiddels een mail met het e-book ontvangen!

Maar ho, wacht even! Heb je zin in een challenge?

Wil jij deze zomer aan de slag gaan met jouw Instagram Content? Ik daag jou uit om door middel van een serie emails vol tips, inspiratie en opdrachten je onder te dompelen in de wereld van content creatie.

Doe je mee met de Instagram Content Creation Challenge?

Deze challenge bestaat uit 12 mails met info, tips en opdrachten die je gedurende vier weken in je inbox krijgt.

In deze mails gaan we het hebben over inspiratie vinden voor content, je eigen stijl ontdekken, content ideeën verzamelen, uitstelgedrag en perfectionisme tackelen en uiteraard content maken.