Fill your Feed

 • Fill Your Feed basis

  Je feed is die verzameling plaatjes die je op Instagram kan plaatsen. Moeite deze te vullen? Daar kan ik je mee helpen, deze hulp noem ik daarom Fill Your Feed. 

 • Kan jij wel wat hulp gebruiken op Instagram?

  Dan is mijn Instagram dienst Fill Your Feed DE uitkomst voor jou!

  Heb je een merk of een bedrijf, dan hoort daar tegenwoordig een Instragramaccount bij. Het is dé plek om te laten zien wat je maakt of doet, waar je voor staat en om interactie met je doelgroep, (toekomstige) klanten en collega’s te vinden. Maar het opzetten en/of bijhouden van een goed Instagram-account valt nog niet mee. Het is tijdrovend om steeds weer te bedenken wat te plaatsen en vooral om de juiste content te maken.

  Wat kan ik voor je doen?

  • Een complete beeldbank voor je maken die perfect past bij wat jij wil laten zien en vertellen op Instagram.
  • Een volledig ontworpen zogenaamde puzzelfeed voor je maken.
  • Liever zelf beeld maken? Dan ontwikkel ik tools voor jou om zelf mee aan de slag te gaan.
  • Wil je op structurele basis, bijvoorbeeld maandelijks, nieuwe beelden ontvangen voor je social media? Dan is de strippenkaart perfect!
  Fill Your Feed basis

Voor wie is Fill Your Feed?

Fill Your Feed is een zakelijke dienst.

Dus ben jij een ondernemer, heb je een bedrijf of heb je een eigen merk?
En wil jij graag meer zichtbaar zijn op Instagram maar ontbreekt het je aan de middelen, zin en/of tijd om dit op regelmatige en consistente basis te doen?

Lees dan vooral even verder want dan biedt Fill Your Feed voor jou de uitkomst!

Tarieven Fill Your Feed

Wil je graag zelf je posts maken en helemaal in de hand hebben wanneer je wat plaatst? Of lijkt een beeldbank met foto's waar je een hele tijd mee vooruit kan ideaal? Een complete feed laten maken kan natuurlijk ook. De prijzen voor deze drie opties staan hieronder.

 • Feed met foto's

  voorbeeld

  Feed met foto's

  Door kleurgebruik, plaatsing en eventueel gebruik van witte kaders om je foto’s creëer je continuïteit en herkenbaarheid in je foto’s en je feed.

 • Foto's en teksten

  voorbeeld

  Foto's en teksten

  Creëer afwisselingen in je feed door foto’s en teksten af te wisselen. Plaats tekst als los beeld of zet deze over een foto heen.

Go all the way met een Puzzelfeed!

Wil je net even wat anders, wat bijzonders, iets waarmee je extra opvalt op the gram? Ga dan voor een puzzelfeed!

Bij een puzzelfeed zijn alle onafhankelijke afbeeldingen los te bekijken maar ze vormen samen ook één geheel op de feed doordat elementen in elkaar overlopen. Een puzzelfeed kan strak en simpel zijn, lekker over the top of iets daar tussenin (zie voorbeelden hieronder). De mogelijkheden zijn eindeloos en een puzzelfeed kan zo worden gemaakt dat het beeld perfect bij jou merk of bedrijf past. De kosten zijn geheel afhankelijk van het soort puzzelfeed dat je zou willen. De kosten beginnen bij €600,- voor 9 beelden.

 • Minimalistisch

  voorbeeld puzzelfeed

  Minimalistisch

  Hou je van strak en eenvoud? Dan kan je met een puzzelfeed toch net wat speelsheid toevoegen aan je je Instagram posts!

 • Fun!

  voorbeeld puzzelfeed

  Fun!

  Met een puzzel-feed kan je het zo gek maken als je wil! Met een mix van foto’s, teksten grafische elementen wordt een puzzelfeed een klein feestje.

Extra Instagram diensten

Je Instagramaccount is tegenwoordig een soort visitekaartje. Dus zorg dat alles er op en top uitziet en de verschillende elementen perfect bij elkaar aansluiten. Bijvoorbeeld met templates voor je Stories en covers voor Highlights.

 • 10 Templates

  instagram stories

  10 Templates

  Maak je regelmatig gebruik van Stories en wil je niet altijd een foto of filmpje plaatsen om iets te vertellen of te promoten? Met templates die bij jouw huisstijl passen maak je je Stories herkenbaar en professioneel! Het zijn als het ware canvassen waar jij elke keer tekst of beeld aan toe kan voegen. Wat voor templates dit moeten worden bespreken we uiteraard van te voren. Prijs vanaf €300,- (afhankelijk van de aanwezige huisstijl).

  dit wil ik!
 • 10 Covers

  highlights

  10 Covers

  Sla je je Stories op, dan komen ze terecht in de zogenaamde Highlights of Hoogepunten. Hier kan je een afbeelding voor kiezen die in het bolletje komt te staan. Hier staan bijvoorbeeld iconen in die met het onderwerp van de desbetreffende Highlight te maken heeft. Prijs vanaf € 150,- (afhankelijk van de aanwezige huisstijl).
  Maak je Instagram profiel helemaal af met Highlights die helemaal passen bij je huisstijl!

  dit wil ik!

Zij gingen je voor

 • "Ik besef nu pas, nu ik er relatief veel mee bezig ben hoe belangrijk en dierbaar jouw werk is. Precies wat het moest zijn: een steppingstone die ik keer op keer kan gebruiken: super!"

  Evelien van den Wall Bakeacupunctuur & auteur
 • Evelien van den Wall Bake

  "Nina heeft zowel de beelden voor mijn site als de feed op m’n instagram gemaakt via ‘Fill Your Feed’. Nina begrijpt snel wat ik bedoel, denkt graag mee en komt met originele ideeën. De beelden die ze maakt sluiten naadloos aan op mijn wensen en leveren me nog iedere dag volgers en klanten op."

  BarbaraStekLab

Instagram