Fill Your Feed

Vul je Instagram met beelden die perfect
bij jou / jouw bedrijf passen!

 

Of beter nog, laat mij het doen!

 

Met Fill Your Feed krijg je een Instagram Feed die speciaal voor jou gemaakt is en dus een echte afspiegeling is van jouw bedrijf. De beelden kan je zelf plaatsen of ik neem je al het werk uit handen en doe het voor jou!

Hey, hoe doe jij het op Insta?

Volgens mij is het geen geheim meer dat Instagram booming is! Maar dat betekent niet dat ondernemers en merken meteen weten hoe ze van dit geweldige platform gebruik kunnen maken. Vaak nog gratis ook!

Op Instagram is regelmaat een van de belangrijkste dingen voor het bereiken van een grote doelgroep. En als je elke keer als je iets wil plaatsen weer op zoek moet naar geschikt beeldmateriaal, kost het je ontzettend veel tijd.

En dus schiet Instagram er vaak bij in. Tot het op den duur zelfs een enorme drempel wordt om überhaupt iets te plaatsen.

Misschien herken je dit wel?

  • Je hebt genoeg te vertellen maar het ontbreekt je aan echt goed beeldmateriaal om bij je Instagram posts te plaatsen.
  • Je weet wel zo’n beetje wat je wil laten zien en een goede foto lijkt zo makkelijk gemaakt, ze vallen alleen altijd tegen.
  • Op stockfoto sites kom je alleen maar dezelfde plaatjes tegen, plaatjes die net niet bij jou passen.
  • Opeens is er alweer een week voorbij zonder dat je een foto hebt geplaatst. Of twee weken, of drie…

Lees dan even verder, want een Fill Your Feed pakket is dan een uitkomst!

Combi feed: foto's & tekst

Wat is Fill Your Feed?

Het samenstellen van een feed die niet alleen mooi is maar ook herkenbaar en passend bij een bedrijf/merk vind ik een van de leukste dingen om te doen. 

Een goede feed staat vol met beelden die samen een duidelijk geheel vormen en een verhaal vertellen maar die los van elkaar ook sterk zijn.

Als jij moeite hebt om je Instagram Feed te vullen met relevante en mooie beelden, help ik je daarmee!

Weet je nog niet wat je wil/kan vertellen? Dan gaan we eerst daarmee aan de slag!

Er zijn verschillende Fill Your Feed pakketten. Wil je alleen een een serie foto’s om deze zelf te plaatsen of wil je graag dat de foto’s ook worden geplaatst? Met passende tekst en hashtags natuurlijk. Er is vanalles mogelijk.

Een feed kan bestaan uit alleen foto’s, maar ook uit een combinatie van foto’s en grafische beelden.

Als we weten wanneer je jouw feed wil gaan gebruiken kunnen we ook kijken naar eventuele feestdagen of andere speciale momenten. Zo kan je, ook als je voor een langere tijd vooruit werkt, content plaatsen die relevant is op het moment van plaatsen.

Wat kost Fill Your Feed en wat krijg je?

MINI

 

Als je een ‘Mini Fill Your Feed’ koopt ga ik voor je aan de slag om mooie passende beelden te creëren. Dat kunnen foto’s of grafische beelden zijn. Ik zet ze in een mooie volgorde zodat je een top feed hebt. De beelden plaats je vervolgens op Instagram wanneer jij wil en je voorziet ze zelf van tekst en hashtags.

Als je uitgaat van om de dag een post op Instagram, dan kan je hier drie maanden mee vooruit! Drie maanden niet bedenken welk beeld je nou weer moet plaatsen, hoe heerlijk is dat?!

Wat je krijgt

+ Brainstorm over je merk/bedrijf: wat wil je laten zien, wat is je verhaal?

+ Beeldbank met 45 beelden

+ Ik zet de beelden in een mooie volgorde zodat er een evenwichtige feed ontstaat.

+ Je plaatst de beelden zelf met je eigen teksten en hashtags.

vanaf

€ 700,-

(ex BTW)

MAXI

 

Met de Maxi Fill Your Feed maak ik 45 beelden (foto’s of grafisch) die ik samenvoeg tot een mooie, gebalanceerde, feed voor op Instagram. En nog beter, ik plaats ze ook. Met tekst, én hashtags!

Als je uitgaat van om de dag een post op Instagram, dan kan je hier drie maanden mee vooruit! Drie maanden niet omkijken naar Instagram, klinkt heerlijk toch? Nou ja, je moet natuurlijk wel zelf kijken welke leuke reacties er binnenkomen en daarop reageren.

Wat je krijgt

+ Brainstorm over je merk/bedrijf: wat wil je laten zien, wat is je verhaal?

+ 45 beelden

+ De beelden zet ik in een perfecte volgorde zodat er een mooie evenwichtige feed ontstaat.

+ Ik plaats de beelden voor jou op Instagram op vooraf besproken momenten.

+ Ik voorzie de posts van teksten en hashtags.

vanaf

€ 1.200,-

(ex BTW)

Puzzle feed: mix & match to the max

Fill Your Feed Abonnementen

Met een Fill Your Feed abonnement heb je altijd content!

Heb je gebruik gemaakt van een Fill Your Feed pakket en beviel het?
Dan kan je daarna door met een een Fill Your Feed abonnement!
Zo ben je altijd verzekerd van voldoende beeld om je Instagram feed mee te blijven vullen!

Een Fill Your Feed abonnement volgt altijd op een Fill Your Feed pakket en gaat door in de lijn die daar is bepaald en afgesproken.

MINI
abonnement

 

Wat krijg je

Beeldbank met 15 beelden in de lijn die we hebben vastgelegd in het Fill Your Feed pakket. Van de 15 beelden zet ik weer in de perfecte volgorde voor je feed. De beelden kan je zelf plaatsen op de momenten die jij wil en je voorziet ze zelf van tekst en hashtags.

Investering vanaf:

+ € 200,- / maand óf
+ € 550,- / 3 maanden

MAXI
abonnement

 

Wat krijg je

Beeldbank met 15 beelden in de lijn die we hebben vastgelegd in het Fill Your Feed pakket. Van de 15 beelden zet ik weer in de perfecte volgorde voor je feed. We spreken af hoe vaak en wanneer je de posts geplaatst wil hebben. Het plaatsen doe ik voor je en ik voorzie ze van tekst en hashtags.

Investering vanaf:

+ € 350,- / maand óf
+ € 950,- / 3 maanden

Simple feed: foto's met borders

Wat anderen zeggen

Nina heeft zowel de beelden voor mijn site als de feed op m’n instagram gemaakt via ‘Fill Your Feed’. Nina begrijpt snel wat ik bedoel en denkt graag mee, komt met originele ideeën.

De beelden die ze maakt sluiten naadloos aan op mijn wensen en leveren me nog iedere dag volgers en klanten op. Het betaalt zich dus zeker terug! Superblij met ‘Fill Your Feed’!

– BARBARA ~ StekLab

Simple feed: color block

Vragen?

Al wel enthousiast maar nog niet helemaal zeker welk Fill Your Feed pakket het beste bij je past? Of heb je een andere vraag?

Laat het weten die het formulier of stuur een mail naar studio@ninavoordes.nl.

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug met antwoorden op je vragen!