• Je huis aan de muur, een uniek cadeau voor jezelf of een ander

  Een huis is zoveel meer dan een stapel stenen. In een huis worden herinneringen gemaakt en geschiedenis geschreven. Op een huis kan je verliefd worden en soms moet je van een huis afscheid nemen.

  Allemaal redenen om een huis een bijzonder plekje te geven aan de muur. Of het nou een huis is waar je ooit hebt gewoond of het droomhuis wat je eindelijk hebt gevonden of misschien je vakantie huis ver weg, een illustratie van een huis aan de muur is een stijlvolle en unieke manier om een huis te eren.

  mail voor info
  huis insight

“Your home should tell the story of who you are,
and be a collection of what you love.”

— NATE BERKUS

Een huis in 3 stappen

Welk huis of gebouw wil je laten vastleggen, welke tekst wil je eronder en wat wil je er mee laten maken? Maak je keuzes en vertel het mij! Zijn we het over alles eens, dan laat ik je weten wat de definitieve kosten zullen worden. Wanneer ik de illustratie af heb mag je nog eventuele correcties doorgeven.

 • 1.

  Het huis

  Stuur foto’s en als het kan het adres per mail en ik vertel je of het geschikt is voor een illustratie en wat de kosten daarvoor zijn.

 • 2.

  Bijzonderheden

  Zijn er bijzonderheden die niet mogen ontbreken op de illustratie? Hieronder kunnen vallen: een kleur, een boom of iets anders wat niet standaard bij het huis hoort.

 • 3.

  De uitvoering

  Wil je een ingelijste print, kaarten, een grote poster van het huis? Of heb je een heel ander idee? Ik denk graag met je mee!

Kosten

De kosten voor een unieke illustratie beginnen bij € 500,-. De exacte kosten hangen af het soort huis en de uiteindelijke wensen qua prints of iets anders. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

 • Festina Lente

  droomhuis

  Festina Lente

  Toen wij laatst gingen verhuizen maakte ik een illustratie van ons nieuwe huis. Ik gebruikte hem voor de verhuiskaart en ik gaf bij de overdracht een print aan de vorige bewoners. Zij hadden dertig jaar in het huis gewoond en waren er erg aan gehecht. De print werd erg gewaardeerd en heeft een plekje gekregen aan de muur in hun nieuwe huis.

 • Portugal

  buitenlandse verhuizing

  Portugal

  Een emigratie naar het buitenland vraagt natuurlijk om een extra bijzondere verhuiskaart! De kaart maakte de opdrachtgever zelf, ik mocht de illustratie ervoor maken.
  Gewoonlijk komen er geen kleuren en bomen of planten voor in de illustraties die ik maak. Maar hier mochten de bomen die helemaal horen bij het Portugese landschap, echt niet ontbreken. Llaat het dan van tevoren weten of er iets moeten worden toegevoegd aan je illustratie. Dan kijken we wat er mogelijk is!

Geef jij jezelf of een dierbare een droomhuis cadeau?

ja! teken mijn huis!
 • Frankrijk

  familiehuis

  Frankrijk

  In Noord Frankrijk staat ons vakantiehuis. Of ons familiehuis eigenlijk. Ooit gekocht door mijn ouders, nu van mijn broer en mij en onze gezinnen. Het is een huis vol geschiedenis en verhalen waar wij nu weer nieuwe herinneringen maken. We zijn we nu veel minder dan we zouden willen door corona, daarom is het extra fijn om het huis vaak te zien aan onze muur.

 • "De Mars"

  ouderlijk huis

  "De Mars"

  Wanneer je ouders of grootouders gaan verhuizen is dat vaak voor vele generaties een behoorlijke stap. Het ouderlijk huis barst van de herinneringen die worden achtergelaten. Dit huis tekende ik in opdracht omdat de ouders van de opdrachtgever gingen verhuizen. Haar ouders hadden 40 jaar in het huis gewoon en zijzelf en haar zus waren er opgegroeid.