• je huis aan de muur, een uniek cadeau voor jezelf of een ander

  Een huis is zoveel meer dan een stapel stenen. In een huis worden herinneringen gemaakt en geschiedenis geschreven. Op een huis kan je verliefd worden en soms moet je van een huis afscheid nemen.

  Allemaal redenen om een huis een bijzonder plekje te geven aan de muur. Of het nou een huis is waar je ooit hebt gewoond of het droomhuis wat je eindelijk hebt gevonden of misschien je vakantie huis ver weg, een illustratie van een huis aan de muur is een stijlvolle en unieke manier om een huis te eren.

  mail voor info
  huis insight

“your home should tell the story of who you are,
and be a collection of what you love.”

— NATE BERKUS

Kosten

Elke illustratie wordt geprint op A4 door een professionele printer op prachtig papier en ingelijst in een zwarte lijst met wit passe-partout. De kosten voor een ingelijste illustratie variëren en zijn geheel afhankelijk van het huis dat je wil laten vastleggen.

Maar ik begrijp dat het fijn is om wel een beetje een idee te hebben over wat voor kosten we het hebben. Meestal liggen die tussen de:

€150  – € 400

Een klein huis of een huis met weinig details kost uiteraard minder dan een groot huis. En een huis met bijvoorbeeld heel veel raampjes en andere elementen die je graag terug wil zien in de illustratie, is wat arbeidsintensiever dan een modern strak huis. De meeste huizen liggen er tussenin en kosten €275,-.

Wil je weten wat het vastleggen van jouw huis kost? Stuur een mail met foto’s en het adres (voor een kijkje op Google streetview) dan krijg je binnen 24 uur antwoord met een prijs!

Wil je naast de standaard ingelijste print meer (ingelijste) prints of een een verhuiskaart laten ontwerpen en drukken? Hieronder staan diverse opties. Andere wensen die hier niet bij staan? Laat gerust weten!

extra opties

BIJ DE PRIJS VAN DE ILLUSTRATIE ZIT ALTIJD EEN INGELIJSTE PRINT INBEGREPEN. MAAR ER ZIJN NATUURLIJK NOG MEER OPTIES:

voorbeelden

 • festina lente

  droomhuis

  festina lente

  Toen wij laatst gingen verhuizen maakte ik een illustratie van ons nieuwe huis. Ik gebruikte hem voor de verhuiskaart en ik gaf bij de overdracht een print aan de vorige bewoners. Zij hadden dertig jaar in het huis gewoond en waren er erg aan gehecht. De print werd erg gewaardeerd en heeft een plekje gekregen aan de muur in hun nieuwe huis.
 • frankrijk

  familiehuis

  frankrijk

  In Noord Frankrijk staat ons vakantiehuis. Of ons familiehuis eigenlijk. Ooit gekocht door mijn ouders, nu van mijn broer en mij en onze gezinnen. Het is een huis vol geschiedenis en verhalen waar wij nu weer nieuwe herinneringen maken. We zijn we nu veel minder dan we zouden willen door corona, daarom is het extra fijn om het huis vaak te zien aan onze muur.

lijst en print

print

De illustratie wordt geprint op A4 formaat door een print specialist op Hahnemühle Photo Rag Bright White 310grm, een helder wit papier van 100% katoen. Het is zuurvrij en ph-neutraal wat een lange levernsduur waarborgt.

lijst en passe-partout

De print wordt met zorg ingelijst in een A4 zwarte houten frame, met wit passe-partout. De binnenmaat van de passe-partout, waar de illustratie in komt, is 14 x 19,5 cm.

een huis in 3 stappen

 • 1.

  het huis

  Stuur foto's en als het kan het adres per mail en ik vertel je of het geschikt is voor een illustratie en wat de kosten daarvoor zijn.
 • 2.

  de tekst

  Onder de illustratie staan twee regels met tekst. Hier kan je het adres zetten, een eventuele naam van het huis, namen van de bewoners, een datum, etc.
 • 3.

  de extra's

  Wil je meer (ingelijste) prints ontvangen of een verhuiskaart van de illustratie laten maken? Of heb je een andere wens?

geef jij jezelf of een dierbare een droomhuis cadeau?

ja! teken mijn huis!