• Je huis aan de muur, een uniek cadeau voor jezelf of een ander

  Een huis is zoveel meer dan een stapel stenen. In een huis worden herinneringen gemaakt en geschiedenis geschreven. Op een huis kan je verliefd worden en soms moet je van een huis afscheid nemen.

  Allemaal redenen om een huis een bijzonder plekje te geven aan de muur. Of het nou een huis is waar je ooit hebt gewoond of het droomhuis wat je eindelijk hebt gevonden of misschien je vakantie huis ver weg, een illustratie van een huis aan de muur is een stijlvolle en unieke manier om een huis te eren.

  mail voor info
  huis insight

“Your home should tell the story of who you are,
and be a collection of what you love.”

— NATE BERKUS

Kosten illustratie huis

De meeste huizen vallen in de middelste categorie. Maar is jouw huis een kleintje met weinig details, dan valt ie misschien wel in de kleine categorie. En andersom, heb jij nou een mega huis, dan denk ik dat ie valt in de categorie 'large'. Dan geldt de vanaf prijs, dus check dan even wat de prijs zou worden door mij een mail te sturen met foto's en eventueel een adres.

Extra opties

BIJ DE PRIJS VAN DE ILLUSTRATIE ZIT ALTIJD EEN INGELIJSTE PRINT INBEGREPEN. MAAR ER ZIJN NATUURLIJK NOG MEER OPTIES:

 • Festina Lente

  droomhuis

  Festina Lente

  Toen wij laatst gingen verhuizen maakte ik een illustratie van ons nieuwe huis. Ik gebruikte hem voor de verhuiskaart en ik gaf bij de overdracht een print aan de vorige bewoners. Zij hadden dertig jaar in het huis gewoond en waren er erg aan gehecht. De print werd erg gewaardeerd en heeft een plekje gekregen aan de muur in hun nieuwe huis.
 • Portugal

  buitenlandse verhuizing

  Portugal

  Een emigratie naar het buitenland vraagt natuurlijk om een extra bijzondere verhuiskaart! De kaart maakte de opdrachtgever zelf, ik mocht de illustratie ervoor maken. Gewoonlijk komen er geen kleuren en bomen of planten voor in de illustraties die ik maak. Maar hier mochten de bomen die helemaal horen bij het Portugese landschap, echt niet ontbreken. Llaat het dan van tevoren weten of er iets moeten worden toegevoegd aan je illustratie. Dan kijken we wat er mogelijk is!

Lijst en print

Print

De illustratie wordt geprint op A4 formaat door een print specialist op Hahnemühle Photo Rag Bright White 310grm, een helder wit papier van 100% katoen. Het is zuurvrij en ph-neutraal wat een lange levernsduur waarborgt.

Lijst en passe-partout

De print wordt met zorg ingelijst in een A4 zwarte houten frame, met wit passe-partout. De binnenmaat van de passe-partout, waar de illustratie in komt, is 14 x 19,5 cm.

Een huis in 3 stappen

Welk huis wil je laten vastleggen, welke tekst wil je eronder en wil je naast de ingelijste print meer bestellen? Maak je keuzes en vertel het mij! Zijn we het over alles eens, dan ga ik voor je aan de slag. Wanneer ik de illustratie af heb mag je nog wijzigingen doorgeven als ik iets niet goed heb gezien. Extra's (bijvoorbeeld een kleur, een boom of iets anders wat niet standaard bij het huis hoort) moeten vooraf worden besproken.

 • 1.

  Het huis

  Stuur foto's en als het kan het adres per mail en ik vertel je of het geschikt is voor een illustratie en wat de kosten daarvoor zijn.
 • 2.

  De tekst

  Onder de illustratie staan twee regels met tekst. Hier kan je het adres zetten, een eventuele naam van het huis, namen van de bewoners, een datum, etc.
 • 3.

  De extra's

  Wil je meer (ingelijste) prints ontvangen of een verhuiskaart van de illustratie laten maken? Of heb je een andere wens?
 • Frankrijk

  familiehuis

  Frankrijk

  In Noord Frankrijk staat ons vakantiehuis. Of ons familiehuis eigenlijk. Ooit gekocht door mijn ouders, nu van mijn broer en mij en onze gezinnen. Het is een huis vol geschiedenis en verhalen waar wij nu weer nieuwe herinneringen maken. We zijn we nu veel minder dan we zouden willen door corona, daarom is het extra fijn om het huis vaak te zien aan onze muur.
 • "De Mars"

  ouderlijk huis

  "De Mars"

  Wanneer je ouders of grootouders je gaan verhuizen is dat vaak voor vele generaties een behoorlijke stap. Het ouderlijk huis barst van de herinneringen die worden achtergelaten. Dit huis tekende ik in opdracht omdat de ouders van de opdrachtgever gingen verhuizen. Haar ouders hadden 40 jaar in het huis gewoon en zijzelf en haar zus waren er opgegroeid.

Geef jij jezelf of een dierbare een droomhuis cadeau?

ja! teken mijn huis!