Creative Breakthrough Session

Eén op één creatieve hulp bij wat jij wil maken voor je business en zo zelf de creatieve teugels in handen (blijven) houden!

maak je business idee zichtbaar & onweerstaanbaar met een

creative breakthrough session

Een Creative Breakthrough Session begint altijd met een vrijblijvende kennismaking. We bespreken waar je creatieve hulp bij nodig hebt, wat je al hebt en of/hoe ik je kan helpen. En we kijken natuurlijk of we een match zijn.

Creatieve hulp bij merkvaste content maken, eindelijk dat e-book maken, leren hoe je reels maakt of heb jij een ander creatief doel? Boek nu een

Creative Breakthrough Session

Barst jij van de ideeën voor je business?

Wil je een spot on presentatie voor bij je webinar maken, staat het maken van een e-book al eeuwen op je bucketlist, wil pakkende advertenties ontwerpen, een beeldbank aanleggen voor je social media, consistente Instagram content maken?

Maar word je tegengehouden door een gebrek aan creatieve en/of technische en lukt het daardoor maar niet om jouw ideeën vorm te geven en de wereld in te slingeren?

Ik neem je mee door het doolhof van tools en technieken en leer je dat wat jij moet weten om zelfverzekerd en vaardig te worden in het maken van de perfecte media voor jouw business.

Met mijn creatieve hulp laat je je niet langer weerhouden door gebrek aan kennis en door twijfel over hoe je jouw ideeën tot leven kan brengen.

Wat levert een Creative Breakthrough Session op?

Creatieve hulp

resultaat

Concrete opzet van jouw concept, zo ver mogelijk uitgewerkt.

Creatieve hulp

kennis

De kennis om de opzet af te maken, uit te breiden en voor toekomstige plannen in te zetten.

Creatieve hulp

actie

Concrete actieplannen om je concept om te zetten in tastbare resultaten.

Creatieve hulp

groei

De tools om je bedrijf te laten groeien door middel van unieke en impactvolle media.

creatieve hulp

Creatieve hulp op maat met een Creative Breakthrough Session is jouw unieke kans om

concrete stappen te zetten in jouw business

Waar kan je mijn creatieve hulp voor inroepen?

Deze lijst hiernaast is zeker niet uitputtend. Er zijn heel veel dingen waar ik je met creatieve hulp bij helpen maar die kan ik onmogelijk allemaal opnoemen hier. Dus gooi vooral je vraag over de schutting en ik laat  weten of en hoe ik je kan helpen!

Eline Pellinkhof

Creatief Mentor en Ontwerper

Nina is enorm deskundig op het gebied van Instagram. Vandaar dat ik bij haar uitkwam met mijn specifieke vraag over het maken van Instagram Reels.
 
Nina legde alles wat ik wilde weten heel duidelijk en rustig uit en dacht met me mee. Ik heb erg veel geleerd in korte tijd, wat ik meteen in praktijk kan brengen.
 
Heel waardevol.

Zo gaat De Creative Breakthrough Session in z'n werk

1

Wat heb jij nodig?

Natuurlijk moet ik eerst weten waar je creatieve hulp bij nodig hebt. Waar loop je tegenop en waar wil je naartoe? En dan de vraag: kan ik je hier mee helpen? We maken kennis via een zoomgesprek van een half uur. Wanneer je de afspraak maakt krijg je al een paar vragen zodat ik kan zien of de Creative Breakthrough Session geschikt zou zijn voor wat jij nodig hebt. Je vertelt vervolgens tijdens ons kennismakingsgesprek nog uitgebreider wat je zoekt en nodig hebt en ik stel jou de nodige vragen zodat ik goed weet wat je van mij verwacht.

2

Jouw wensen op een rij

Zijn we het erover eens dat de Creative Breakthrough Session is wat jou verder gaat helpen, dan maak ik een overzicht met jouw wensen en hoe mijn creatieve hulp jou gaat helpen om je doelen te bereiken. Hierin wordt ook duidelijk wat we in de drie uur van de Creative Breakthrough Session gaan doen en met welk resultaat jij naar huis gaat.

3

Een goede voorbereiding is het halve werk

Om zoveel mogelijk te kunnen halen uit de Creative Breakthrough Session geef ik je vooraf vast wat huiswerk. Dit kan bestaan uit het verzamelen van beeldmateriaal, schrijven van teksten of downloaden van apps, etc. Hoe beter de voorbereiding, hoe meer we kunnen doen. Bovendien is het een stuk productiever om met jouw daadwerkelijke content aan de slag te gaan zodat je naar huis gaat met iets wat ook bruikbaar is.

4

De Creative Breakthrough Session!

De Creative Breakthrough Session vindt bij mij in Hilversum plaats. We gaan aan de slag met de media die jij wil maken. Stap voor stap neem ik je mee langs de apps of programma’s die je nodig hebt en leg ik je uit wat je precies moet weten om hiermee te werken. En natuurlijk gaan we aan de slag met jouw concept en content!

5

Naslagwerk

Vooraf maak ik een overzicht van wat we gaan behandelen met in het kort uitleg over de diverse onderdelen. Dit krijg je op de dag van de Creative Breakthrough Session uitgeprint met ruimte om zelf aantekeningen te maken.

6

Dit neem je mee naar huis

Tijdens de Creative Breakthrough Session hebben we samen het eerste ontwerp gemaakt. Deze kan je dus ofwel meteen gebruiken of zelf verder afmaken en finetunen. Hoe beter jij vooraf de juiste input al hebt verzameld, hoe meer echt bruikbare media we tijdens de Creative Breakthrough Session kunnen maken. Verder ga je naar huis met een duidelijk beeld van en kennis over hoe jij in de toekomst kan maken wat je nodig hebt.

optioneel

7

Coaching achteraf

Het is mogelijk om na de Creative Breakthrough Session mij nog in te schakelen wanneer je zelf met alles wat je hebt geleerd aan de slag gaat. Je kan hiervoor een strippenkaart van 3 uur aanschaffen, deze kost €300,-. Deze is in te zetten voor zoom afspraken van minimaal een half uur. Je kan met deze strippenkaart dus tot 6 keer een zoomcall met mij plannen. Deze strippenkaart is drie maanden geldig.

jouw investering

Creative Breakthrough Session

Creative Breakthrough Session

plus coaching

creatieve hulp

Een Creative Breakthrough Session begint altijd met een vrijblijvende kennismaking. We bespreken wat je nodig hebt, wat je al hebt en of/hoe ik je kan helpen. En we kijken natuurlijk of we een match zijn.

faq

Hoe lang duurt de creative breakthrough session?

De Creative Breakthrough Session duurt 3 uur en is doorgaans van 10 – 13 uur. Andere tijden zijn mogelijk als dit echt niet haalbaar is. Wil je meer dan er in drie uur haalbaar is, dan bespreken we wat voor jou prioriteit heeft. Of we spreken een langere tijd af tegen een meerprijs. Ook kan in dit geval de optie van achteraf coaching een goede oplossing zijn.

Juist! Ik leer jou namelijk precies dat wat jij nodig hebt en wil leren. Wat je al weet slaan we over maar is er eerst wat basiskennis nodig, dan pakken we dat eerst op natuurlijk. Ik zal eerlijk zijn over wat ik denk dat haalbaar is met de wensen en de ervaring die je hebt.

In principe vindt de Creative Breakthrough Session plaats bij mij in Hilversum. Tenzij het om praktische of creatieve redenen beter is als ik naar jou toekom. Bijvoorbeeld als je hulp wil bij het maken van video of foto’s in je eigen omgeving. (In dat geval komen er reiskosten bij à €0,19 cent per kilometer en reistijd €50/uur.)

Meestal kunnen we een Creative Breakthrough Session binnen 2 weken plannen na de kennismaking. Dus hoe eerder je die inplant, hoe eerder we samen aan tafel zitten.

Ik kan zelf heel veel soorten media maken maar of ik het jou kan leren hangt af van wat je wil en wat je al kan. Denk aan: Instagram posts, reels, e-books, moodboards, collages, etc. Verras me met jouw vraag!

Ik werk in Canva, CapCut en diverse Adobe programma’s (Illustrator, InDesign, Photoshop, Lightroom, Premiere). En ook Instagram is een app waarin ik je kan helpen werken. 

Ik zal een goede inschatting maken van wat haalbaar is in drie uur. Tijdens de Creative Breakthrough Session houden we ook de tijd goed in de gaten zodat we onze tijd goed benutten en je naar huis gaat met iets waar je echt verder mee kan.

Dat hangt natuurlijk af van de vraag waarmee je bij me bent gekomen. En ik zal ook vooraf aangeven wat het haalbare doel is in de drie uur en wat ik dus verwacht dat jij mee naar huis zal nemen. Naast natuurlijk de zichtbare resultaten, ga ik je in ieder geval naar huis met heel veel nieuwe kennis en inspiratie.

Je mag me natuurlijk mailen met vragen over dat wat we hebben gedaan tijdens de sessie! Wil je echter feedback op (nieuwe) projecten, heb je regelmatig uitgebreide vragen, wil je je concept uitwerken met extra hulp van mij of wil je meer verdieping, dan kan je een strippenkaart kopen waarmee je tot 3 uur lang mijn hulp en advies kan inroepen in de vorm van zoom sessies.

Een Creative Breakthrough Session zoals hier omschreven is voor één persoon. Wil je met meerdere personen een Creative Breakthrough Session boeken dan kunnen we uiteraard kijken naar de mogelijkheden. Stuur een bericht met je wensen en ik laat weten wat er mogelijk is en wat hiervan de kosten zijn.

Staat je vraag hier niet bij? Ik hoor het graag!

De toolkit is onderweg naar je mailbox!

Maar wacht even! Ik heb nog iets leuks voor je.

Volg nu de cursus Canva Basics voor Instagram met 50% korting!
basis canva cursus voor instagram

Leer de ins & outs van Canva om eindelijk echt goede en mooie ontwerpen te maken voor Instagram (of voor iets anders). 

Met de code tools betaal je nu maar €25 ipv €50 voor de cursus!

De toolkit is onderweg naar je mailbox!

Maar wacht even! Ik heb nog iets leuks voor je.

Volg nu de cursus Canva Basics voor Instagram met 50% korting!
basis canva cursus voor instagram

Leer de ins & outs van Canva om eindelijk echt goede en mooie ontwerpen te maken voor Instagram (of voor iets anders). 

Vul bij het afrekenen de code doemijdiecanvakorting in en betaal €25 ipv €50 voor de cursus!

De canva template is onderweg naar je mailbox!

Maar wacht even! Ik heb nog iets leuks voor je.

Volg nu de cursus Canva Basics voor Instagram met 50% korting!
basis canva cursus voor instagram

Leer de ins & outs van Canva om eindelijk echt goede en mooie ontwerpen te maken voor Instagram (of voor iets anders). 

Vul bij het afrekenen de code doemijdiecanvakorting in en betaal €25 ipv €50 voor de cursus!