Maar Nina,
wat doe je nou eigenlijk precies?

Kortgezegd maak ik heel graag mooie dingen.

Benieuwd hoe en of ik wat voor je kan betekenen?
Lees hieronder verder!

1. Fotografie

Als fotograaf gaat het er mij om dat ik jou of je merk zo goed mogelijk in beeld breng!

Ik fotografeer ontzettend graag mensen, dus als jij of je werknemers op de foto moeten voor bijvoorbeeld de website of de media, dan kom ik heel graag langs om jullie te fotograferen!

Wil je juist laten zien wat je maakt, of hoe je dat doet? Superleuk! Productfoto’s maak ik in mijn eigen studio. Of ik kom langs om een reportage te maken van hoe jij werkt of jouw werknemers. Perfect om je klanten net dat beetje meer te laten zien van je werkwijze!

Privé portretten zijn ook mogelijk. Ik leg graag jouw schoonheid vast in een boudoirshoot, of maak een uniek portret van je kind(eren). Op zoek naar een familieportret, huwelijksfotografie etc? Dan kan ik je naar heel goede collega fotografen doorverwijzen!

2. Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is overal! Ik richt met met mijn grafisch ontwerp op zakelijke diensten. Dus heb jij een bedrijf of ben je ondernemer, dan kan het maar zo dat ik je van dienst kan zijn!

Hieronder slechts een kleine greep uit wat ik doe. Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Stuur me een bericht voor een vrijblijvend gesprek!

  • Logo/huisstijl
  • Branding
  • Boekomslag
  • Webdesign

3. Instagram diensten

Kan jij wel een beetje hulp gebruiken met Instagram? Ik kijk heel graag met je mee! Naar simpele oplossingen die je zelf door kan voeren, tot het ontwerpen van een completen instagram feed!

  • Fill Your Feed: een volledig ontworpen instagram feed!
  • Insta Fix: een snelle manier om je instagram account een boost te geven
  • Hashtag onderzoek

4. Cursus:
Fotograferen in manual

Fotografeer jij nog altijd op de automatische stand? Wat zonde! Je camera kan zoveel meer. Maar, ik snap ook iedereen die door de bomen het bos niet ziet en gewoon niet weet waar te beginnen met alle knopjes en mogelijkheden op z’n camera.

Deze cursus zal 5 dagen duren. Ik ga je in deze 5 dagen oa leren over de belichtingsdriehoek en verschillende elementen waar deze driehoek uit bestaat. Maar belangrijker nog, hoe pak je dat nou aan op het moment dat je een foto wil gaan maken? Want de theorie snappen is één ding, er mee werken is de volgende stap.

Dit is een online cursus die zal worden gegeven via Instagram Stories.

INSTAGRAMcursus-FOTOGRAFIE