Op zoek naar beeld 

wat perfect bij jou past?

Dan kan ik je vast helpen!  

mail me

Diensten Studio Nina Voordes

Door mijn ervaring en achtergrond in zowel fotografie als grafisch ontwerp kan je bij mij terecht voor een compleet pakket aan beeldverzorging. Hieronder staat zo duidelijk mogelijk op een rijtje wat ik doe. Maar heb jij andere wens waarvan je denkt dat ik je ermee zou kunnen helpen, laat vooral weten. Ik ben benieuwd!

 • Fotografie

  1.

  Fotografie

  Als fotograaf gaat het er mij om dat ik jou of je merk zo goed mogelijk in beeld breng, dat ik jouw verhaal vertel!

  shoots
 • Grafisch Ontwerp

  2.

  Grafisch Ontwerp

  Grafisch ontwerp is overal! Ik richt me met mijn grafisch ontwerp op ondernemers en bedrijven. Laat me weten als ik iets voor je kan betekenen!

  meer weten
 • Instagram Content

  3.

  Instagram Content

  Op Instagram komen fotografie en grafisch ontwerp mooi samen. Met veel plezier maak ik beeldmateriaal voor jouw merk of bedrijf om zo een unieke ‘feed’ te creëren!

  fill your feed
 • Huis illustratie

  4.

  Huis illustratie

  Een uniek cadeau voor jezelf of voor een dierbare: een print van een illustratie van jouw/hun huis, prachtig ingelijst in houten frame.

  alle info
 • Cursus

  5.

  Cursus

  Wil jij zelf mooiere foto’s leren maken maar mis je nog wat basiskennis om die camera echt goed te leren gebruiken? In deze cursus die binnenkort op Instagram gegeven wordt, leer ik je alles!

  alle info
 • Presets Lightroom

  6.

  Presets Lightroom

  Je foto’s in een handomdraai veranderen van kiekje naar kunstwerk? Dat kan met deze presets! Uiteraard inclusief duidelijke handleiding!

  koop nu
 • Ik ben heel erg blij met het resultaat! Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel goede en mooie foto’s van mezelf gehad. Soms kijk ik stiekem naar ze als ik me mooi en professioneel wil voelen. Ik zet ze met trots online. De samenwerking tussen Nina en mij was heel fijn.

  Nina
 • Nina

  Met Nina werken is fijn en leuk! Ze heeft me geholpen aan mijn eerste portretfoto’s voor mijn bedrijf. En waar ik veel ongemak voelde in het begin, kon Nina me goed op weg helpen waardoor de ontspanning kwam en daarbij de echte lach! Dank voor de mooie foto’s!

  San
 • San

  Nina heeft me heel mooi en subtiel gefotografeerd. Voor het eerst sinds lange tijd zet ik weer met plezier een foto van mezelf op internet.

  Margot
 • Margot

  Nina en haar camera hebben iets ontwapenends. Je voelt je direct op je gemak. De rust en het gemak waarmee zij foto’s schiet geven je het gevoel dat je eerder een goed gesprek voert dan dat je op de foto wordt gezet. En het resultaat laat je de mooiste uitkomst van deze dialoog zien.

  Lisanne
 • Lisanne

  Nina is een hele prettige fotografe, die je op je gemak weet te stellen als je net zoals ik, geen fotomodel van nature bent!

  Isabel

A multipotentialite is a person who has many different interests and creative pursuits in life. Multipotentialites have no ‘one true calling’ the way specialists do.

Kan ik wat voor je betekenen?

Ik hoor graag wat je ideeën
en wensen zijn!

Contact me