Op zoek naar beeld 

wat perfect bij jou past?

Dan kan ik je vast helpen!  

mail me
 • Fotografie

  Als fotograaf gaat het er mij om dat ik jou of je merk zo goed mogelijk in beeld breng, dat ik jouw verhaal vertel!
  meer info
 • Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp is overal! Ik richt me met mijn grafisch ontwerp op ondernemers en bedrijven. Laat me weten als ik iets voor je kan betekenen!
 • Instagram

  Op Instagram komen fotografie en grafisch ontwerp mooi samen. Met veel plezier maak ik beeldmateriaal voor jouw merk of bedrijf om zo een unieke 'feed' te creëren!
 • De Fotoschool

  Wil jij zelf graag leren om mooiere foto's te maken? Ik geef cursussen en in de shop zijn presets te koop om je foto's naar een hoger niveau te brengen!

Kan ik wat voor je betekenen?

Ik hoor graag wat je ideeën
en wensen zijn!

Contact me

A multipotentialite is a person who has many different interests and creative pursuits in life. Multipotentialites have no ‘one true calling’ the way specialists do.

 • Ik ben heel erg blij met het resultaat! Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel goede en mooie foto’s van mezelf gehad. Soms kijk ik stiekem naar ze als ik me mooi en professioneel wil voelen. Ik zet ze met trots online. De samenwerking tussen Nina en mij was heel fijn.

  Nina
 • Nina

  Met Nina werken is fijn en leuk! Ze heeft me geholpen aan mijn eerste portretfoto’s voor mijn bedrijf. En waar ik veel ongemak voelde in het begin, kon Nina me goed op weg helpen waardoor de ontspanning kwam en daarbij de echte lach! Dank voor de mooie foto’s!

  San
 • San

  Nina heeft me heel mooi en subtiel gefotografeerd. Voor het eerst sinds lange tijd zet ik weer met plezier een foto van mezelf op internet.

  Margot
 • Margot

  Nina en haar camera hebben iets ontwapenends. Je voelt je direct op je gemak. De rust en het gemak waarmee zij foto’s schiet geven je het gevoel dat je eerder een goed gesprek voert dan dat je op de foto wordt gezet. En het resultaat laat je de mooiste uitkomst van deze dialoog zien.

  Lisanne
 • Lisanne

  Nina is een hele prettige fotografe, die je op je gemak weet te stellen als je net zoals ik, geen fotomodel van nature bent!

  Isabel
 • Een illustratie van je huis!

  Een illustratie van een huis is een uniek cadeau voor jezelf of voor een ander. Voor aan de muur of om te versturen als verhuiskaart.

  Niet alleen voor wanneer jij of iemand die je kent gaat verhuizen maar ook als herinnering aan een huis uit je verleden, om een vakantiehuis dichtbij te hebben of om te vieren dat je je droomhuis hebt gevonden.

  Wil jij jouw huis of een huis van een dierbare in een illustratie laten vastleggen? Stuur een mail voor de kosten en mogelijkheden!

  Ontvang de illustratie ingelijst om meteen te kunnen ophangen. Laten ontwerpen en drukken als verhuiskaart is ook mogelijk.

  info en prijzen
  huis diensten
 • cursus diensten 2

  foto-nabewerking

  Deze presets voor Lightroom zijn een soort filters maar dan tien keer beter! Ze zijn te gebruiken door iedereen met een smartphone. Met de gratis app Lightroom van Adobe tover jij je kiekjes om tot kunstwerkjes!

  Uiteraard krijg je een superhandige handleiding en zal je zien dat het ook voor jou een piece of cake is om met deze presets aan de slag te gaan!

  koop presets