Cursus nabewerken op je telefoon

Lightroom Mobile - de basics

Leer nabewerken op je telefoon en tover je kiekjes om tot kunstwerken!

Wil jij meer uit je foto's halen?

Leer nabewerken op je telefoon met Lightroom Mobile

Altijd al willen leren nabewerken maar lijkt het je moeilijk en een hoop gedoe? Ik laat jou zien dat nabewerken niet alleen makkelijk is, maar vooral heel leuk!

Laten we bij het begin beginnen, namelijk de basics van de geweldige app Lightroom Mobile. Ken je deze, dan kan jij nabewerken!

Denk je dat alle mooie plaatjes die je (online) ziet altijd met de beste, duurste camera’s zijn gemaakt? Nee joh! Ze zijn gewoon nabewerkt.

En meestal gebeurt dat met Lightroom. Een programma waar fotografen in werken.

Het leuke is, er is ook een (gratis!) app van dit geweldige programma. En daar kan jij ook je foto’s in nabewerken.

Hoe? Dat ga ik je leren in deze cursus!

Benieuwd waar de cursus over gaat?

In dit filmpje vertel ik je er alles over!

Dé cursus die jou leert om je foto's in een handomdraai om te toveren tot Insta-waardige plaatjes!

Dit is wat je krijgt

Wat?!

Wist je dat:

Dit ga je leren

In 9 modules en ruim 25 video's leer ik je alle basics van Lightroom Mobile. Naast algemene kennis over nabewerken neem ik je stap voor stap mee in het proces van nabewerken. Ik leer je wat je absoluut moet weten, wat de regels zijn en hoe jij die kan toepassen om je eigen stijl te ontwikkelen.
1

Introductie

Nabewerken van foto’s is superleuk om te doen. Zeker als je een beetje weet hoe de verschillende functies werken. Wat is Lightroom precies en kan je elke foto nabewerken?

2

De layout van de app

Hoe is de app opgebouwd? Wat zit waar en hoe ga je te werk als je wil gaan nabewerken? Je kan de app zien als een doos vol mappen met foto’s en een toolbox met gereedschap om die foto’s mooier te maken.

3

Foto’s importeren

Voor je kan gaan nabewerken moet je je foto of foto’s importeren in de app. Er zijn twee manieren om je foto’s te importeren vanaf de camerarol op je telefoon: handmatig of automatisch.

4

Uitsnijden & Rechtzetten

Meestal begin je met het nabewerken hier. Je zorgt ervoor dat de uitsnede is zoals je wil en dat een eventueel scheve horizon recht staat.

5

Licht

In de belichting kan je grote verschillen maken in je foto. Hoe pas je de belichting en het contrast van je foto aan? Met zes regelaars kom je tot het gewenste resultaat! Hoe ze werken, leer je in  module 6.

6

Kleur

Hoe pas je kleuren, de temperatuur en de intensiteit aan. Wil je dat de kleuren lekker knallen of moeten ze juist dof worden? En wat is eigenlijk het verschil tussen levendigheid en verzadiging?

7

Effecten

Bij ‘Effecten’ vind je verschillende functies. Een paar hebben te maken met de het zachter of juist harder maken van je foto. En verder kan je hier een vignet (donkere hoeken) aanbrengen in je foto.

8

Nabewerken in zwart-wit

Je kleurenfoto’s omzetten naar zwart-witfoto’s is supermakkelijk in Lightroom. En het is een aanpassing die je elk moment ook weer ongedaan kan maken.

9

Je foto’s exporteren

Helemaal happy en klaar om je foto te delen of te gebruiken voor socials, website of een fotoalbum? Dan moet je je foto alleen nog even exporteren. Dat leer je in deze laatste module.

Aan het einde van de cursus:

Snap jij alle basics over nabewerken

Belichting, saturatie, nevel verwijderen, contrast, etc. Je weet wat je waar moet aanpassen voor jouw perfecte resultaat!

Heb jij nog meer plezier in fotograferen!

Want als je weet hoe je je foto's beter kan maken met nabewerken weet je nog beter hoe je de beste foto's kan maken!

Haal jij het allerbeste in je foto's naar boven

Alle foto's worden beter met de juiste nabewerking. Jouw foto's verdienen dat toch ook!?

Kan jij je eigen stijl ontwikkelen

Nabewerken kan op ontelbaar manieren, vind jouw eigen stijl en maak je foto's nog meer eigen.

Dé cursus om te leren nabewerken op je telefoon!

Jouw foto's worden ware kunstwerken met een nabewerking in Lightroom Mobile! In een paar stappen leer ik jou alle basics om zelf aan de slag te gaan in de app en je eigen unieke stijl te ontwikkelen!

€55,-

Nabewerken een hoop gedoe? Welnee!

Een foto nabewerken kost, juist op de telefoon, heel weinig tijd! En hoe vaker je het doet hoe sneller het zal gaan.

1.

Foto maken

2.

Foto importeren in Lightroom

3.

Foto nabewerken

4.

Foto exporteren

5.

het resultaat laten zien!

Herken jij dit?

FAQ

Nee hoor, ik leer je alles vanaf de eerste stap. Vanaf het installeren van de app tot het exporteren van je bewerkte foto’s.

Dit is een online cursus die je volgt op een leeromgeving op een aparte website. Hier staan video’s waarin alle lesstof wordt behandeld.

Nee hoor, zowel voor het maken van foto’s om na te bewerken als voor het gebruiken van de app is een gewone smartphone prima.

Tuurlijk! Hoewel in de cursus een iPhone wordt gebruikt als voorbeeld werkt alles op een Android telefoon hetzelfde.

Goed nieuws, de app Lightroom Mobile is gratis! Helemaal gratis? Ja! Je kan ook een betaald abonnement nemen, dan heb je wat meer opties, maar in deze cursus gebruiken we alleen functies uit de gratis versie!

Je hebt 3 maanden toegang. In die tijd kan je alles meerdere keren bekijken en heel veel oefenen!

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur me een mail!

Veel plezier met het e-book!

Als het goed is heb je inmiddels een mail met het e-book ontvangen!

Maar ho, wacht even! Heb je zin in een challenge?

Wil jij deze zomer aan de slag gaan met jouw Instagram Content? Ik daag jou uit om door middel van een serie emails vol tips, inspiratie en opdrachten je onder te dompelen in de wereld van content creatie.

Doe je mee met de Instagram Content Creation Challenge?

Deze challenge bestaat uit 12 mails met info, tips en opdrachten die je gedurende vier weken in je inbox krijgt.

In deze mails gaan we het hebben over inspiratie vinden voor content, je eigen stijl ontdekken, content ideeën verzamelen, uitstelgedrag en perfectionisme tackelen en uiteraard content maken.