Maak je mooiste Instagram content met de cursus Canva Basics voor Instagram

Zet jouw content ideeën om in beeld met Canva!

Je ziet prachtige voorbeelden van mooie posts met quotes, of carrouselposts (jeweetwel, zo’n post die uit meerdere beelden bestaat) of een mooie reel waarvan je ook denkt: maar hoe dan!?

Deze cursus geeft jou de Canva kennis en kunde om jouw ideeën om te zetten in beeld!

Ik leer je hoe Canva werkt en ik laat zien hoe je diverse Instagram posts en reels maakt.

Zo hoef je niet meer te twijfelen over hoe je jouw ideeën vorm kan geven. En maak jij voortaan moeiteloos content die past bij jou en jouw huisstijl!

Zin om jouw creativiteit aan het werk te zetten in Canva?!

Canva Basics voor Instagram

Dé cursus waarmee je alles leert om met Canva aan de slag te gaan en om jouw mooiste Instagram Content (en meer!) te maken.

Prijs: €50,- (ex btw)

Heb jij altijd al
willen leren

Wat anderen zeggen:

Nooit verwacht dat ik er zoveel aan zou hebben. Binnen korte tijd ongelofelijk veel van geleerd. Ik gebruik Canva niet dagelijks, maar heb er superveel veel profijt van. Blij mee!

ex-cursist

Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit vijf modules. De eerste twee gaan over Canva in het algemeen en in de andere drie modules laat ik je zien hoe je diverse Instagram posts maakt.

theorie

1

aan de slag met canva!

In de eerste module zet ik alles wat je over Canva moet weten op een rijtje: algemene info over Canva zoals betaald vs. gratis account en kan je eigenlijk beter werken op de computer of op de telefoon. Waar zit wat in het programma, handig tips, en nog veel meer!

2

zo werkt ontwerpen in canva

Hoe is een ontwerp in Canva opgebouwd? Waar zitten alle tools voor de verschillende onderdelen en wat kan je ermee? En wat kan je vooral links laten liggen (niet alles is even interessant/bruikbaar in Canva). Ik leer je waar je alle functies vindt die je nodig hebt, wat bijvoorbeeld lagen zijn, hoe je met kleuren werkt, hoe je tekst vormgeeft, etc. 

praktijk

3

een ontwerp maken met tekst en beeld

Stap voor stap laat ik je zien hoe je een Instagram post maakt met Canva. In dit ontwerp staat tekst en beeld en ik leer je hoe je deze aan kan passen. 

4

een carrouselpost maken

We gaan een seamless carrouselpost maken! Een carrouselpost bestaat uit meerdere afbeeldingen die je achter elkaar zet. In een seamless carrousel gaan de beelden in elkaar over.

5

een reel maken

Reels kan je maken in de Instagram app zelf maar daar heb je minder opties qua design en bijvoorbeeld lettertypes. Ik leer je in deze module hoe je in Canva met video en foto’s een reel kan maken.

Alles wat je ziet en leert in deze laatste drie modules is leerzaam voor het ontwerpen in Canva, niet alleen voor Instagram content.

Je leert je hoe Canva in de praktijk werkt en die kennis kan je inzetten voor de ontwerpen die jij wil maken zoals e-books, moodboards, Facebook en LinkedIn Banners, advertenties, etc.

ik vertel je hier meer over de cursus

Wat anderen zeggen:

Geen benul van dat er nog zoveel mogelijkheen waren in Canva! Nina praat je met fijne, prima te volgen video’s door alle mogelijkheden heen. Ik had deze cursus veeel eerder moeten volgen. Iedere Euro waard 🙂

ex-cursist

Dit is wat je
allemaal krijgt

Alle ins & outs van Canva uitgelegd via video: hoe zit het programma in elkaar, waar staat wat en hoe gaat het ontwerpen in z’n werk.

Een stap voor stap uitleg over het maken van drie soorten instagram content: een post met tekst en beeld, een seamless carrousel en een reel.

De templates van de drie ontwerpen die ik in de cursus heb gemaakt zodat je ook goed ziet hoe ze er in canva uitzien en om eventueel te gebruiken.

Een e-book waar alles uit de eerste twee modules in staat: alle informatie die jij moet weten om met canva aan de slag te gaan!

€50 (ex btw)

Aan het einde van de cursus Canva Basics voor Instagram...

Kan jij de weg vinden in Canva

Geen twijfel meer hoe je een ontwerp moet maken, hoe je je beelden moet uploaden, teksten mooi kan maken, alles op de juiste manier moet exporteren, etc.

Weet je hoe je diverse ontwerpen maakt

Heb je een idee voor post of andere media? Je kan dit idee nu ook echt omzetten in het beeld dat je voor ogen hebt!

Kan je waardevolle Instagram content maken

Instagram is al lang niet meer alleen voor foto’s. Met goeie posts met tekst kan jij je nog beter jouw kennis en informatie delen met je volgers.

Weet jij hoe een goed ontwerp is opgebouwd

Leer nieuwe technieken en strategieën om je creativiteit te stimuleren en je content naar een hoger niveau te tillen.

Heb je zin en inspiratie om content te maken!

Weten hoe je mooie ontwerpen kan maken zorgt ook voor meer zin en plezier in het ontwerpen. En je hebt veel sneller ideeen en inspiratie omdat je nu weet wat je kan maken en hoe!

meld je aan

en zie al je creatieve ideeën tot leven komen!

€50 (ex btw)

Ik weet zeker dat jij ontzettend veel plezier gaat hebben met alles wat je in deze cursus leert! Want je creativiteit en ideeën omzetten in beeld is een van de leukste dingen om te doen!

Meld je aan en je kan meteen beginnen!

Liever een privé cursus?

Ben jij niet zo van de online cursussen? Wil je graag in een paar uur Canva onder de knie krijgen in de vorm van een privé les? Dit kan in de vorm van een zogenaamde Creative Breakthrough Session.

Hier lees je er alles over:

Wat anderen zeggen:

Dank je wel voor deze cursus Nina. Echt een dikke aanrader voor iedereen. Ik heb hem gevolgd voor mijn werk, maar merk dat ik Canva inmiddels ook voor heel veel privé dingen gebruik.

ex-cursist

Veelgestelde vragen

Waar wordt de cursus gegeven?

De cursus bestaat uit diverse video’s die je kijkt op mijn leeromgeving Your Stories Academy. Dit is ook de site waar je de cursus koopt. Na aanschaf ontvang je inloggegevens en kan je meteen beginnen!

Gewoon zo lang als de cursus bestaat! Niet omdat ik vind dat je er heel lang over moet doen, maar wel omdat ik uit ervaring weet dat het fijn is om soms iets meerdere keren te kunnen zien.

Ja hoor! De eerste twee modules gaan helemaal over Canva in het algemeen. De andere drie gaan dan wel specifiek over Instagram content maar wat je daar leert kan je natuurlijk ook toepassen op andere ontwerpen.

Nee dat hoeft niet. In deze cursus behandel ik alleen functies uit de gratis versie van Canva. Wel laat ik zien wat er kan in de betaalde versie zodat je een betere keuze kan maken of je misschien toch een betaald account wil.

Tuurlijk! In deze cursus geef ik naast praktische uitleg ook tips over ontwerpen. Over kleurgebruik, opmaak van tekst, etc.

staat jouw vraag hier niet bij?

Stuur me een mail of een DM op Instagram!

De toolkit is onderweg naar je mailbox!

Maar wacht even! Ik heb nog iets leuks voor je.

Volg nu de cursus Canva Basics voor Instagram met 50% korting!

Leer de ins & outs van Canva om eindelijk echt goede en mooie ontwerpen te maken voor Instagram (of voor iets anders). 

Met de code tools betaal je nu maar €25 ipv €50 voor de cursus!

De toolkit is onderweg naar je mailbox!

Maar wacht even! Ik heb nog iets leuks voor je.

Volg nu de cursus Canva Basics voor Instagram met 50% korting!

Leer de ins & outs van Canva om eindelijk echt goede en mooie ontwerpen te maken voor Instagram (of voor iets anders). 

Vul bij het afrekenen de code doemijdiecanvakorting in en betaal €25 ipv €50 voor de cursus!

De canva template is onderweg naar je mailbox!

Maar wacht even! Ik heb nog iets leuks voor je.

Volg nu de cursus Canva Basics voor Instagram met 50% korting!

Leer de ins & outs van Canva om eindelijk echt goede en mooie ontwerpen te maken voor Instagram (of voor iets anders). 

Vul bij het afrekenen de code doemijdiecanvakorting in en betaal €25 ipv €50 voor de cursus!