READY SET SHOOT – Handboek voor de beginnende fotograaf

Wil jij graag beter en meer fotograferen? Leuk! Goed idee! Waarom ben je nog niet begonnen? Misschien weet je niet goed hoe?

Bijvoorbeeld, welke camera kies je, hoe stel je hem in, wat ga je fotograferen, wat doe je met (je mooiste) foto’s? In het (GRATIS!) e-book help je graag op weg om jouw fotografie een echte KICKSTART te geven.

Ook als je gebrek aan inspiratie hebt of zelfs last hebt van een echte creative block heb ik opdrachten en tips om je verder te helpen.

Wat ik je vooral wil leren is om gewoon te beginnen. Om je niet te laten afschrikken door teveel keuzes, de techniek of angst om fouten te maken. Fouten maken is namelijk essentieel! Dus ga aan de slag, maak fouten en meesterwerken!

Heb je na het lezen helemaal zin om verder in de fotografie te duiken, check dan ook mijn cursus ‘Leren hoe je camera werkt’. Hierin leg ik je stap voor stap uit hoe je je camera helemaal de baas wordt!

Het e-book is helemaal gratis te downloaden via onderstaand formulier. Na het versturen van je gegevens verschijnt er meteen een link naar het e-book.

[wpforms id=”11202″ title=”false”]

Wat kan je lezen

Op de Blog

Hier deel ik tips en uitleg en nieuwtjes over wat ik doe en maak. Dingen waar ik trots, verbaasd, enthousiast over ben waarvan ik denk dat jij er misschien ook wel blij van zou kunnen worden.

Nabewerken

Met één druk op de knop je foto’s omtoveren? Probeer één van de vele presets.

Meer zien en lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *